Baba

Kimozdulnátok a családdal? Segítünk programot találni!

Budapesti családi programot találni néha nem is olyan egyszerű: a különböző korú gyerekek, az ár, az idő, a program jellege mind-mind olyan szempont, amit szeretünk előre megfontolni.

Tavaszköszöntő a Sebesvíz zenekarral

Szerencsére a tavasz már visszavonhatatlanul itt van, legyen bármilyen szeszélyes is ez az április, de azért adjuk meg a módját és köszöntsük a tavaszt, a megújuló életet: zenével, tánccal, bábjátékkal, népzenével. 5-12 éveseknek ajánlott a kétórás program. Belépő: gyerekeknek 400 Ft, felnőtteknek 600 Ft.

Hol, mikor? Magyar Mesemúzeum, 11 óra.
További részleteket itt találsz.

Búth Emília: Szakálla volt kender

Igaz, a Millenárison egész hétvégén a XXI. Könyvfesztiválon tonnányi könyv és könyvbemutató vár minket, azért érdemes lesz a MOM Kulturális Központba is benézni Búth Emília: Szakálla volt kender című könyvének bemutatójára, amit zenével, foglalkozással kötnek egybe. Hogy miért? Egy kis részlet a könyvből, eléggé hívogató: “Van, akiből soha életében nem lesz mesehős. Van, akiből igen. Bálint az utóbbiak közé tartozik. Eddig türelmesen várt a sorára. Nem kopogott, nem topogott, nem lármázott, nem dübögött, nem verte az ajtót, nem ráncigálta a kilincset, s most mégis, látod, éppen ebben a pillanatban lépi át a küszöböt, azaz most mássza meg az Üveghegyet, s hopp, már bent is van a mesében.” Ingyenes!

Családi programok a fővárosban

 

Hol, mikor? MOM Kult, szombat, 10.30.
További részleteket itt találsz.

Mini terminál: Rubik nyomában

A Design Terminál nevéhez híven tervezéssel kapcsolatos programokat kínál, legyen az felnőtteknek és/vagy gyerekeknek. A Mini Terminál programsorozatban 6–12 éveseknek tartanak műhelyfoglalkozásokat egy témára, most Rubik nyomában járnak majd. Saját kis feltalálófüzetükbe rajzolnak, terveznek a gyerekek, és segítséggel meg is valósíthatják valamelyik tervüket.  Ingyenes!

Hol, mikor? Design Terminál, vasárnap 9 óra.
További részleteket itt találsz.

További programokat itt találsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top