Baba

Legónaptár a családi időbeosztáshoz

Minden gyerekes családban sarkalatos pont az időbeosztás – ha nem kezeljük tudatosan, látványosan, előbb-utóbb minden borul, tudjuk jól. Most egy legós családi naptárat mutatunk, ami a jövőben okostelefonnal is szinkronizálható lesz.

A londoni Vitamins nevezetű cég (amúgy jó kis társaság lehet, ezt mondják magukról: we are magicians, designers and engineers, azaz varázslók, tervezők és mérnökök vagyunk) hozta létre a naptárhoz kapcsolódó programot, ami fotózással képes értelmezni és használni a naptárat. Még nem tölthető le a program, de maga a naptár ötlet is kifejezetten helyes, játékossága miatt a gyerekek is vélhetően kedvelni fogják, a színkódolás alapján pedig mindenki számára átlátható – ráadásul ahogy az Inhabitotson is írják, megóv minket attól, hogy a folyton a földön heverő apró darabokba gyanútlanul belelépjünk. Mi magunk is létrehozhatjuk a naptárat néhány alaplap és kockák, figurák segítségével, érdemes próbálkozni.    

 

Legonaptár a családi időbeosztás nyomon követéséhez

 

 Legonaptár a családi időbeosztás nyomon követéséhez

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top