Baba

Két tuti gyerekprogram a hét végére

Budapesti családi programot találni néha nem is olyan egyszerű: a különböző korú gyerekek, az ár-érték arány, az időtartam, a program jellege, mind-mind olyan szempont, amit érdemes figyelembe venni.
A következő szempontok szerint szemezgettünk a kínálatból: lehetőleg több korosztály is tudja élvezni, lehetőség szerint legyen ingyenes, de legalábbis ne legyen túl drága (vagy ha már az, legyen igazán szuper), az egész család jól tudja magát érezni, még az sem baj, ha kulturális jellegű.
 

 Két tuti gyerekprogram a hét végére

  • Thália Színház, december 1-jén 11-kor és délután 3-kor: Az Űr-Zűr
Zenés-táncos-nevettetős, részint klasszikus „bohóckodás”: a kedves ifjú közönség garantáltan pukkadozik, amíg segít a Földre érkezett űrlényeknek a hihiméter megtöltésében (itt tudtok belenézni). A Bohócok a Láthatáron társulat előadása. 
 
 
  • Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ, december 1-jén 16 órakor:

Palya Bea: Altatok  

Palya Bea hipnotikus erejű éneklése hihetetlenül vonzó tud lenni kicsiknek és nagyoknak egyaránt (a Nem félek, nem félek például varázsdalként is működik). Elővételben és kőbányai nagycsaládos kártyával 1300 Ft, a program napján 1600 Ft. 
 
További programokat itt találtok.
 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top