Baba

Itt a hideg, sapkát fel! – 6+2 trendi darab a legkisebbeknek

Egy jól megválasztott sapka fél siker a szeles, havas, esős időszakban: nemcsak véd és melegít, hanem jó esetben örömmel veszi fel a kicsi, mert olyan, amilyet szeretett volna, legyen rajta az aktuális menő rajzfilmfigura vagy a kedvenc állatka, esetleg pettyek, csíkok. Kerestünk néhány izgalmas darabot, amire talán nemcsak a gyermek, de a szülő is örömmel néz és bárki, aki szembe jön. Megnéztük hát a hazai gyereksapka-kínálatot!

Regatta Findlay

Néha elég egy egészen kicsi apróság, és más jelleget ölt a ruhadarab. Így történt ezzel a viszonylag egyszerű csíkossal is: került rá két fül és – tádámm! – máris varázssapka lett belőle: a gazdája lehet egérke, medve, pocok – bármelyik állat, amelyiknek kerek a füle, minden a fantázián múlik. Pink és kék csíkos verzió is kapható.

900 Ft
900 Ft

 

Vampire Gang

A Vampire Gang arról ismerszik, hogy próbálja a vagány, magyaros és vicces ruhák helyén tátongó űrt betölteni: „I love pálinka” felirat, mindenkinek ismerős virágminták, hímezve (nem, nem mind matyó), on-off gomb a bodyn stb. Ez a sapka egészen visszafogott, de nevéhez illően azért egy vámpírka van rajta.

1690 Ft
1690 Ft

Cukorkalap

Ahogy neve is ígéri, meg kell zabálni ezt a sapkát, és egész biztosan a tulajdonosát is, ez pont az a szupercuki sapka, amiben minden kislány tündéri lesz. A szalag és a masni cserélhető, ha megunjuk, újjá is varázsolhatjuk egy egészen más mintájú szalaggal. Pamut, horgolt, csodaszép.

2950 Ft
2950 Ft

ÁlmoDóra

ÁlmoDóra bármilyen verziót elkészít kívánságra is, bár az igazság az, hogy így is eléggé széles a választék a boltjában, helyesebbnél helyesebb darabok tömkelege vár ránk: kismackós, baglyos, rajzfilmfigurás, pilóta jellegű, simlis, mind kézzel készített, míves darab. Épp ezért nem olcsó, de talán egyszer belefér egy ilyen is.

4500 Ft-tól
4500 Ft-tól

Hally Hansen

A balaclava az a fajta sapka, ami szinte semmit nem hagy fedetlenül az arcból, csak a szemet és az orrot, ezért leginkább téli sporthoz ajánlott. Na de sportolás nélkül is lehet olyan hideg, hogy a kicsik azért sírdogálnak, mert fázik az arcuk. Nos, nekik ideális ez a darab vagy az ehhez hasonlók, ráadásul a gyerekkorunkból ismert „űrhajós” sapka is egyben: sálat is tartalmaz, eggyel kevesebb elhagyható ruhadarabra kell figyelni. Ez az anyag pillekönnyű, és gyorsan szárad, ezért jó télen a polár.

5990 Ft
5990 Ft

Glowing Harmony

A ÁlmoDórához hasonlóan itt is mindenféle modell rendelhető. Egészen elképesztő kötött csodák, kislányoknak-kisfiúknak egyformán. A kedvenceink  a kedves kis állatkások, egy huncut cica biztos, hogy feldobja a nyűgösebb reggeleket. És ami igazán jó hír, felnőtt méretben is elkészítik őket kérésre.

5990 Ft
5990 Ft

 

Ha akad varrógép és némi varrhatnék, akkor ajánljuk ezt a pulcsikból készülő verziót is, minden azon múlik, milyen a pulcsi mintája, no meg a varrástudás is nélkülözhetetlen.

És a végére maradt a bónusz, ez nagyon cuki rókás darab, ahol nem a sapka, hanem a hozzá készült sál a mintás, ráadásul úgy hírlik, hogy a róka az új bagoly, szóval mindenképp érdemes a készítőt megkeresni, hajlandó-e még ilyen sapka-sál kombinációt készíteni.    

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top