Baba

Babaillatú parfümöt dobtak piacra

Babáknak bababőr- és lélegzetillatú parfümöt árul az egyik legnagyobb divatház. Vajon van, aki tényleg befújja vele a csecsemőjét?

Ha a Pizza Hut félig-meddig viccből piacra dobhatta a pizzaillatú parfümöt, akkor onnan már csak egy lépés a babaillatú verzió. (Igaz, a bacon szalonnás parfümnél bizarrabbat nem tudtunk elképzelni.) A Dolce & Gabbana divatház már árulja is a babáknak való babaillatú parfümösüvegcséket, átszámítva nagyjából 10 ezer forintért lehet megvenni.

Baba illatú parfümöt dobtak piacra

„Kiemeli a baba természetes illatát” – ezt ígéri a nagy divatház az anyukáknak, amennyiben nem elégszenek meg a baba természetes illatával. Hmmm, tőlünk távol áll a gondolat, hogy két pelenkázás között és etetés után diszkréten befújjuk a kis csecsemőnket.

Akinek esetleg A parfüm című film jutna eszébe, ne aggódjon, mert a babaillat citrus-, méz- és dinnyeeszencia keveréke, ami a divatház szerint olyan, mintha egy kisbabát szaglásznánk. A parfümöt pedig  a „baba bőrének illata, a lélegzete és az első mosolya” ihlette. Jó szöveg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top