Baba

40 kilót fogyott, hogy igent mondhasson a lánykérésre

Nem akart kövér menyasszony lenni, ezért inkább lefogyott, mielőtt igent mondott volna.

A 34 éves Sarah Jackson közel egy évtizeden át gyorskajafüggő volt. Hetente legalább négy alkalommal fogyasztott hatalmas adag gyorséttermi fogásokat, a súlya pedig közel 110 kiló volt. A párja és két gyermekének apja 9 évvel ezelőtt megkérte a kezét, ám a nő nem mondott igent, mivel nem akart kövéren az oltár elé állni.

A fogyás előtt és után

A fogyás előtt és után

Forrás: dailymail.co.uk

Bár tisztában volt vele, hogy elhízott, éveken át mégsem volt hajlandó megoldandó problémaként kezelni a túlsúlyát, mely az egészségét is veszélyeztette. Inkább kifogásokat keresett, kerülte a tükröket, és bánatában tömte magát a hizlaló kajákkal.

Egy nap azonban, amikor épp egy próbafülkében próbált sikertelenül magára cibálni egy 46-os méretű nadrágot, rádöbbent, hogy muszáj változtatnia. Belevágott a Weight Watchers diétás programba – ezzel fogyott le többek között Jessica Simpson is – és alig két év alatt közel 40 kilót adott le.

Azt mondja, az életmódváltásnak és a fogyásának köszönhetően teljesen más embernek érzi magát. És végre a lánykérésre is igent mert mondani.

Keressük 2013 bloggerináját!

Rendszeresen megmondod a magadét, vagy tippeket, ötleteket adsz másoknak a blogodban? Jelentkezz, vagy jelölj másokat, hogy közösen megtaláljuk 2013 legjobb női bloggerét! Bővebben itt olvashatsz a Nők Lapja Café és a Caféblog bloggerversenyéről.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top