Baba

87 éves dédi kíséri haza a részeg tiniket

Lecsillapítja a hangoskodókat, csokit és papucsot osztogat, vagy akár taxit hív annak, akinek szüksége van rá.

A 87 éves dédnagymama, Mary Pickles péntek és szombat éjszakánként lakhelye, az angliai Burnley város utcáit járja, és a buliból hazafelé tartó, ittas embereknek segít.

Kedvesen szóba elegyedik a részegen támolygókkal, cukorkával, csokoládéval kínálja őket és papucsot ajánl fel azoknak a lányoknak, akik ledobták kényelmetlen cipőiket és mezítláb gyalogolnak. Ha kell, lecsillapítja a vitatkozókat, hangoskodókat, vagy épp taxit hív azoknak, akik önállóan erre már képtelenek.

Amikor épp nincs szolgáltaban, szívesen kötöget

Amikor épp nincs szolgálatban, szívesen kötöget

Forrás:Cavendish Press

 

A nyugdíjas postamesternő a legidősebb tagja annak az önkéntes csapatnak, akiket a helyi templom szervezett annak érdekében, hogy vigyázzanak az utcákon az ittas fiatalokra.

„Minden percét imádom annak, amit csinálok. Mind a szórakozóhelyek, mind a bulizók jól fogadtak bennünket. Az unokáim persze figyelmeztettek, hogy túl veszélyes éjszaka az utcán lennem, de én egyáltalán nem félek, és sok ember, akivel találkoztam, azt mondta, hogy a saját nagymamájára emlékeztetem – nyilatkozta Mary egy brit lap riportjában. – A rendőrség úgy véli, ők nem lennének képesek arra, amit mi csinálunk, hiszen bennünk a barátot látják, nem pedig a hatóságot.

Rendszeresen megmondod a magadét, vagy tippeket, ötleteket adsz másoknak a blogodban? Jelentkezz, vagy jelölj másokat, hogy közösen megtaláljuk 2013 legjobb női bloggerét! 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top