Baba

Minden ötödik férfinek van titkos e-mail címe

Vannak, akik csak törlik a kényes üzeneteket, de olyanok is, akiknek még titkos mobiltelefonjuk is van.
Titkol valamit
Titkol valamit

Minden ötödik férfi fenntart egy olyan e-mail címet, melyről a párja nem tud. Ezen a csatornán levelez azokkal az emberekkel, akiket a barátnője vagy felesége nem kedvel, de nem ritka, hogy az exeivel is ezen keresztül tartja a kapcsolatot – derítette ki egy közelmúltban készült felmérés.

A férfiak 77 százaléka rendszeresen töröl a telefonjából olyan üzeneteket, melyeket el akar titkolni a partnere elől, húszból egy férfi viszont ennél is tovább megy: titkos telefonszámot tart fenn.

A válaszadók negyede elismerte, hogy igencsak kínos lenne számára, ha a párja meglátná, hogy mikre keresett rá a Google-ben, és nagyjából ugyanennyien úgy vélik, hogy akad a postaládájukban olyan bejövő üzenet, amit a partnerük jobb, ha nem olvas el.

Minden tizedik pasi azért tart fenn titkos e-mail címet, mert ezen keresztül kommunikál a barátaival a párkapcsolati problémáiról, de akadnak olyanok is, akik csupán azért, mert nem akarják, hogy a párjuk tudjon róla, hogy miket vásárolnak az interneten.

A megkérdezettek kétharmada nem árulja el barátnőjének vagy feleségének a számítógépéhez, illetve a postafiókjához tartozó jelszavát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top