Baba

Erényövet rak férjére a féltékeny feleség

A megalázott férj az interneten sírta el a bánatát. Nem akar válni.

Erényövet viseltet férjével a féltékeny feleségMegdöbbentő vallomást tett közzé néhány nappal ezelőtt az interneten egy kétgyermekes, amerikai családapa. A férfi arra panaszkodott, hogy bár soha nem adott okot rá, a felesége betegesen féltékeny, és meggyőződése, hogy mindenkivel meg akarja csalni, aki él és mozog.

Az asszony gyakran utazik üzleti útra, és arra kényszeríti a férjét, hogy távollétében egy speciális, férfiaknak készült „erényövet” viseljen. Azt azonban tagadja, hogy féltékeny lenne, ehelyett arra hivatkozik, hogy harmadik gyereket is szeretne, és szerinte a férje csak így marad nemzőképes.

Ki legyen Aranyanyu? Ismerd meg a 12 döntőst, és dönts el Te, hogy kik kapják 2012-ben a Richter Aranyanyu Díjat és az elismeréssel járó 200 ezer forintot!

A férfi írásában leszögezte, hogy mindezek ellenére is nagyon szereti a feleségét, és esze ágában sincs elválni tőle, mint ahogy nem is csalná meg soha. Az erényövet viszont kényelmetlennek és megalázónak érzi, és retteg attól, hogy például egy férfimosdóban valaki felfedezi. A feleségének azonban nem mer szólni, így inkább névtelenül, az internetezőkhöz fordult.

Ti mit tanácsolnátok neki?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top