Baba

Íme, a világ legbunkóbb apukája

"A zuhanyzóba kakiltam" felirattal táblát akasztott a pár éves gyereke nyakába, lefotózta, majd a képet feltette az internetre az apuka. Szerintünk ez nem vicces.
„A zuhanyzóba kakiltam…”

Már akkor is összeszorult a gyomrunk, amikor egy amerikai apuka büntetésből kiállította a fiát a házuk elé egy nagy táblával a nyakában, amire azt írta: „Rossz jegyeim vannak, dudálj, ha szerinted ciki.” Mi nem vagyunk hívei a gyerekek nyilvános megalázásának, de úgy tűnik, akadnak a műfajnak további hódolói.

A másik apuka, aki szerintünk nyugodtan pályázhat az év legbunkóbb és talán szívtelenebb apukája címre, a totyogó kislányát alázta meg, bár ez a kicsi számára valószínűleg nem egyértelmű. Majd idősebb korában szembesülhet vele, mennyire empatikus az apukája. Annyi történt, hogy a pár éves kislány fogta magát és hát nem a WC-be kakilt, hanem a zuhanyzóba. Az apukájának meg ki kellett takarítania. Az ilyesmi megesik, a gyerekek bekakilnak, bepisilnek néha, és nem mindig oda, ahova a szüleik szerint kéne.

Az apuka ezek után nem csupán a család és a barátok között osztotta meg a sztorit, hanem egy táblát akasztott kislánya nyakába, azzal a felirattal, hogy „A zuhanyzóba kakiltam, az apukámnak kellett feltakarítania…”,  majd feltette az internetre, ahol sok érző szívű szülőnél kiverte a biztosítékot az áruló apa. A kritikákra csak annyit válaszolt a gyerekét megalázó pasi, hogy majd perelje be érte a gyereke, ha kifogása van ellene.

A nyilvános megalázást választó szülők általában azzal érvelnek, hogy majd így a gyerek megtanulja, mit ne csináljon legközelebb. De mi el sem tudjuk képzelni, hogy ez a pici kislány, aki azt sem tudja, mi van a nyakába írva, hogyan tanulna az esetből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top