Baba

Ben Affleck kisfia Hollywood legcukibb kisbabája

Végre itt vannak az első közeli, jó minőségű fotók Jennifer Garner és Ben Affleck első kisfiáról. A pár eddig nem nagyon mutogatta az angyali szépségű Samuelt.

A színészpár harmadik gyereke februárban született, de azóta a legjobb esetben is csak a kis Samuel fejbúbját, homályos profilját láthattuk néhány, többnyire elmosódott lesifotón. Egészen eddig. A napokban ugyanis Jennifer Garner édesapjával, Williammel fagyizni vitte második lányát, a hároméves Seraphinát, mégpedig kivételesen a 7 hónapos kisfiával együtt.

Ben Affleck kisfia Hollywood legcukibb kisbabája

A családi programról szerencsére a paparazzik sem maradtak le, akik végre kedvükre fotózhatták a kis Afflecket. A barna puttóra hajazó kisbaba nem múlta alá a várakozásokat, hihetetlenül aranyos, szemlátomást nagyot nőtt az utóbbi hónapokban, és már első ránézésre is jól látszik, kire ütött. Az édesanyja vonásait, száját öröklő kisbaba a pár harmadik gyereke, de Jennifer Garner egyik nyilatkozata szerint férje, Ben Affleck máris készen áll egy újabb utód vállalására.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top