Baba

Négyes ikreket szült a meddőnek nyilvánított nő

Bár az orvosok meddőnek hitték, teljesen természetes úton esett teherbe. És mindjárt négy babának örülhetett.
Büszkék és boldogok

Büszkék és boldogok

Forrás: The Mirror 

Charlene Medlicott mindössze 15 éves volt, amikor az orvosok közölték vele, hogy nagy valószínűséggel soha nem szülhet majd gyermeket. Öt évvel később annál nagyobb volt a megdöbbenés, amikor kiderült, hogy a fiatal nő várandós, mégpedig négyes ikrekkel. Arra, hogy ez bekövetkezik, az esély nagyjából egy a huszonötmillióhoz.

„Már az is elég nagy meglepetést okozott, amikor megtudtuk, hogy terhes, de hogy négyen vannak, határozottan sokkoló volt” – jegyezte meg egy sajtónyilatkozatában a gyerekek apja, Mark.

A terhesség – tekintettel a nő betegségére – különösen veszélyesnek tűnt, az orvosok azt tanácsolták a kismamának, hogy elővigyázatosságból két magzatot vetessen el, hogy a másik kettőt biztosan ki tudja hordani. Charlene azonban erre nem volt hajlandó, inkább vállalta a kockázatot.

Jól döntött, ugyanis négy makkegészséges ikerlánynak adott életet tavaly decemberben. Evelynn Lillian Julie, Rosaline Anita Mae, Gracie-Lou és Amalia-Rose Rachael keresztelőjét a hétvégén tartották. A ceremónián közel száz rokon és barát ünnepelt együtt a családdal.

A pár az egyik brit lapnak úgy nyilatkozott, a kislányok jó természetű babák, és remekül elboldogulnak velük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top