Baba

Így néz ki egy igazi nő szülés után

Hétköznapi nők osztják meg egymással és velünk a fotóikat. Hogy végre ne csak Beyoncé és a többi híresség szülés után hipp-hopp feszes testével szembesüljünk.
Klikk a képre a galériáért!
Klikk a képre a galériáért!

Mióta tudjuk, hogy Rubint Rékának már szülés után öt héttel kockás volt a hasa, Gubás Gabiból bombázó lett a második gyerek után, és Görög Zita is dögös maradt, nehezebb elfogadni, hogy a hétköznapokban ez nem megy ilyen egyszerűen.

Számtalan nő küzd azzal, hogy a terhesség miatt megváltozott testét elfogadja. Sokan nem érzik magukat szexinek, nőiesnek, még ha a párjuk az ellenkezőjét is állítja. Nekik akar segíteni a The Shape of a Mother nevű portál, ahová bárki tölthet fel magáról képeket a szülés előtti és utáni állapotról.

Ne csak Beyoncét nézd!

A nőknek szóló angol nyelvű fórum lényege az, hogy a hétköznapi anyukák megoszthatják egymással, hogyan birkóznak meg a változással, és láthatják azt, hogy nem mindenki Beyoncé, hogy négy héttel a szülés után szűk ruhákban parádézzon a kamera előtt. Akad olyan, aki az itteni képeket böngészve jött rá, hogy egyáltalán nem nevezhető torznak az alakja, úgy van rendjén, ha nyomot hagy a szülés.

A feltöltő anyukák között előfordulnak olyanok is, akiket alig alakított át a gyermekvállalás, de ezek kivételes esetek, a legtöbbjük hasa jobban lóg, petyhüdt vagy csíkos, sokszor mindhárom egyszerre. Szemezgetünk belőlük, nézz meg egy galériányi válogatást az igazán támogatandó kezdeményezés fotóiból!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top