Baba

Gombnyomásra csukódik az origami-babakocsi

Egyik kézben a fészkelődő gyereket, a másikban pedig egy tömött bevásárlószatyrot szorongatva meglehetősen nehéz feladat összecsukni egy babakocsit. Akinek ismerős a helyzet, bizonyára értékelni fogja az új találmányt…

Egy Las Vegasban megrendezett vásáron mutatták be nemrég a világ első elektromos összecsukható babakocsiját. Az origami-babakocsi egyetlen gombnyomásra csukódik össze automatikusan és ugyanezzel a gombbal nyitható ki. Ha viszont véletlenül akkor nyomjuk meg a gombot, amikor a gyerek benne ül, az ülésbe épített érzékelő megakadályozza, hogy a babakocsi összecsukódjon.

 

 

 

A babakocsin mindemellett világítás és érintőképernyős „fedélzeti komputer” is található hőmérővel, valamint sebesség- és kilométer-számlálóval. Sőt, a kerekekbe épített generátor által megtermelt energiával a szülő még a mobiltelefonját is feltöltheti a gyerek tologatása közben.

A szuperbabakocsinak persze igencsak megkérik az árát: 850 dollárba, azaz nagyjából 190 000 forintba kerül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top