Baba

Hat óra különbséggel szült anya és lánya

A 17 éves lánynak ugyanazon a napon született meg a gyermeke és a kistestvére.
Kép: The Chicago Tribune
Kép: The Chicago Tribune

A tini kismamát, Brianát hétfő este azzal a céllal kísérte be a kórházba szintén várandós édesanyja, Jessica, hogy mellette legyen, amikor a lány megszüli első gyermekét. A 35 éves asszony eredetileg két és fél héttel későbbre volt kiírva, mint a lánya, ám egyszer csak azon vette észre magát, hogy beindultak nála a fájások.

Az orvosok azonnal a szomszédos szülőszobába vitték Jessicát, aki rövidesen kisfiúnak adott életet. Lányának nehezebb szülése volt: ő hat órát vajúdott még, mire világra hozta kisfiát. Briana csalódott volt ugyan, hogy édesanyja végül nem tudott mellette lenni a szülésnél, de azt mondja, a legfontosabb, hogy most mindenki boldog és egészséges a családban.

„20 éves praxisom alatt sok mindent láttam. Természetesen előfordult, hogy anya és lánya egyszerre voltak terhesek, ugyanabban az évben. Olyan azonban még nem történt, hogy anya és lánya szülését ugyanazon a napon kelljen levezetnem” – nyilatkozta egy helyi lapnak dr. Alex Lipowich szülészorvos.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top