Baba

Két férfitól egyszerre esett teherbe

Negyvennyolc órán belül két férfival feküdt le, és mindkét apától terhes lett egy 38 éves nő. A végeredmény egy ikerpár, akik még hasonlítanak is saját apjukra.

„Nagyobb az esély megnyerni a lottó ötöst, mint két apától ikreket szülni” – mondja a 38 éves Charlotte, aki megromlott házassága miatt keresett vigaszt egy másik férfinál, miközben a férj sem adta fel a reményt, hogy a házasságukat megjavítsa. Ebből a szerelemi háromszögből született meg Marcus és Lucas, akik 48 perc eltéréssel jött a világra.

Charlotte és két gyereke
Charlotte és két kisfia

Állítólag a két kisfiú között feltűnő volt a különbség, míg az egyik kisfiú vörös hajú, pici, vaskos és energikus, addig a másik szőke, magas és csendes. A gyanút egy DNS-teszt erősítette meg, ami 99 százalékos biztonsággal megállapította, a két gyerek biológiai édesapja nem azonos.

Szakértők szerint elképzelhető, hogy egy nő két férfitól essen teherbe, a spermium a petevezetékben ugyanis 3-4 napig vígan elvan, így lehetett, hogy bár a két férfival nem egy időben szeretkezett, egy-egy petesejtjét mégis két különböző hímivarsejt termékenyítette meg. Ennek esélye azonban egy az egymilliárdhoz.

A két büszke apa
A két büszke apa

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top