Baba

A Facebook bevezette a “Gyermeket várok” jelzést

Ha gyermeket vársz, már nem csak az üzenőfalon közzétett ultrahangképpel vagy szöveges állapotfrissítéssel jelezheted ismerőseidnek az örömhírt a legnagyobb közösségi oldalon.

A Facebook bevezette a „Gyermeket várok” opciótA Facebook felhasználóinak tavaly december óta van lehetőségük arra, hogy családtagjaikat rokoni fokok szerint megjelenítsék az adatlapjukon. A szolgáltatás most új lehetőséggel bővült: a családi kapcsolatoknál már a Gyermeket várok (Expected: Child) opció is választható, ahol kismamák megadhatják születendő gyermekük nevét és a szülés várható időpontját is. A frissítés ezt követően automatikusan megjelenik a kismama profilján és az üzenőfalon is.

Az opció bevezetésére a Facebook üzemeltetőinek közleménye szerint azért volt szükség, mert egyre több szülő készített önálló profilt még meg sem született gyermekének, megszegve ezzel a Facebook szabályzatának azon pontját, miszerint 13 éven aluliak nem lehetnek tagok a közösségi oldalon.

A Facebook bevezette a „Gyermeket várok” opciót

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top