Baba

Tizenkettedik gyermekét várja

Végre személyesen is találkozhattam a szomszéd utcában lakó anyukával, akinek 11 gyereke van, és eddig csak a pedikűrösnél, illetve más anyukáktól hallottam róla.
Tizenkettedik gyermekét várja „Mondhatom, mit kérek?”

Kati (nevezzük így) épp a 12. babát várja, és egyszer csak megjelent a 10 hónapossal meg a 2,5 évessel a hintánál. Nem hiszitek el, de a nő hihetetlen jól néz ki: egyáltalán nem néznéd ki belőle, hogy ennyi gyereke van, nem hagyta el magát, a hajában friss melír, szoknya-blúz, szép cipő, nagy pocak.

Tök aranyosan hintáztatta a kicsit, énekelt neki, és lelkesen érdeklődött az én gyerekeim iránt, pedig azt hittem, hogy már teljesen telítődött a gyerektémával, és isten őrizz, hogy bárkinek is a kölke érdekelné, van neki elég. És igen, megoldja, hogy rendszeresen eljusson a pedikűröshöz, ahogy azt is, hogy évente egyszer kettesben elutazzon a férjével pihenni, és elképesztően jól szervezheti a hétköznapjaikat. Ja, és azt mondta, neki a legnehezebb két gyerekkel volt! Utána már hozta az élet a megoldásokat… Klikkelj ide a folytatásért!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top