Baba

Melleket köt a 91 éves szupernagyi

Bárki mellét lemodellezi egy idős hölgyekből álló baráti kör. Méghozzá kötőtűvel. S ha már nincs rá szükség, eltehetjük emlékbe a baba első cipőcskéje mellé.
Melleket köt a 91 éves szupernagyiSzex és szoptatás

Egy 91 éves hölgy is tagja annak az Angliában működő klubnak, ahol igazi női melleket idéző kézimunkákat készítenek. Ők így támogatják a szoptatási nehézségekkel küzdő édesanyákat.

Melleket köt a 91 éves szupernagyiA kötött mellek taneszközként szolgálnak: a szülésznők rajtuk mutatják be az édesanyáknak, hogyan kell fejni és minden egyéb szoptatással kapcsolatos problémát megoldani. Az eszköz azért hasznos, mert sokféle formájú készül belőle, így könnyű kiválasztani a legmegfelelőbbet közülük.
A helyi szoptatási hálózat munkatársai mindenféle segítségért hálásak, amellyel hozzájárulnak a szoptatás elterjedésének támogatásához, hiszen az anyatej számos gyermekkori megbetegedéstől védi a babákat. Minden egyes kötött mellre úgy tekintenek, mint a szoptatás szimbólumára.

A kézimunkaklub tagjai minden hónapban egy kápolnában találkoznak. Kezdetben pici ruhákat kötöttek koraszülött csecsemőknek, időközben azonban ráálltak a különböző formájú kötött mellek készítésére mindenféle méretben, színben és formában. Bárki jelentkezhet náluk vagy a szoptatási hálózatnál, hogy saját melle elkészíttetésével támogassa a kezdeményezést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top