Baba

Kismama hûségakció

Kedves Előfizetőnk!






Ugye, milyen kényelmes, ha legalább a Kismama után nem a kismamának kell szaladgálnia? Épp elég a háztartás, a kicsi gyerekek, a család!
Ha Ön előfizetett magazinunkra, persze nemcsak a kényelmet választotta, hanem a megbízható, friss, pontos, hasznos és közérthető információt, olvasmányt, tündéri babák és bájos mamák képeit.
Köszönetképpen szeretnénk Önt megajándékozni a fotón látható Kismama folyóirattartó dobozzal!

Így a magazin teljes évfolyamát összegyűjtheti és őrizheti ebben az elegáns, praktikus dobozban, mely könyvespolcának is méltó díszévé válhat.

Ha az Ön nevét 2002. március 7-én előfizetői nyilvántartásunkban



megtaláljuk*, és Ön egy bármikor indított, legalább 1 éves, március 7-én érvényes előfizetéssel rendelkezik, március-április folyamán automatikusan postázunk Önnek egy ajándék folyóirattartó dobozt!

*Adott időpontban az minősül előfizetőnek, akitől az éves előfizetői díja már beérkezett. Ha tehát Ön február 8-ig jelentkezik lapunkra előfizetőnek, még van esélye arra, hogy részese legyen márciusi hűségakciónknak!

Köszönjük hűségét!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top