nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aranyanyu 2013
Dobó Kata sírva fakadt

Dobó Kata sírva fakadt

A népszerű színésznőt igencsak megríkatták a Richter Aranyanyu-pályázat jelöltjeinek háttértörténetei. A szívbemarkoló sztorikból alig győzött válogatni, végül 12 döntős maradt. Hogy ki kapja közülük a "női Oscart"? Abba te is beleszólhatsz! Tudj meg többet a jelöltekről, az önfeláldozó munkáikról, és szavazz a köztünk élő hősnőkre!
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Összeszorult a Richter Aranyanyu zsűrijének torka, amikor a több mint 250 jelölés közül kiválasztották azt a 4-4 doktornőt, pedagógust és egészségügyi szakdolgozót, akiknek az önzetlenség a mindennapi munkájuk.

Dobó Kata, aki a zsűri tagja már évek óta, mindig könnyes szemmel válogat, és most ti is dönthettek, kik legyenek 2013 Aranyanyui. Ezen az oldalon nézhetitek meg az összes jelölt bemutatkozó videóját, és itt szavazhattok is minden kategóriában. Minden kis videó, minden történet szívszorongató, de ugyanakkor biztató is, és örülünk, hogy vannak ilyen elképesztő nők, és örülünk, hogy bemutathatjuk őket.

Hogyan kell szavazni?

A Richter Aranyanyu Díj győzteseit a felhasználók választják ki oly módon, hogy az egyes kategóriákban szavaznak egy-egy jelöltre, szavazz most Te is!

Megosztás Facebookon