Aranyanyu 2013

“Mindig keresem a titkos közös pontot”

Elindult a Richter Aranyanyu Díj szavazása, hogy megkapják a nekik járó elismerést a köztünk élő Aranyanyuk! Megvan a 12 döntős, szavazz a kedvencedre! Mai Aranyanyu-jelöltünk egy fiatal gyermekorvos.

Mai Aranyanyu-jelöltünk: dr. Kelen Kata

Kata nem is emlékszik, hogy mióta szeretett volna gyermekorvos lenni, egyszerűen nem is tud más hivatást elképzelni. Jelölője egy édesanya, akinek fia két évvel ezelőtt vesetranszplantáción esett át. Ez év májusában rossz eredményeket kaptak, elkezdett kilökődni Balázs új veséje. Itt jött be a képbe a mindig mosolygós doktornő, aki az alatt a másfél hét alatt, amit a fiú bent töltött a kórházban, folyton mellette volt. Ez az idő annyira nem múlt el nyomtalanul, hogy azóta Balázs sokkal jobban vigyáz magára, és már elhiszi, hogy ugyanolyan életet tud élni, mint kortársai. Kata és a fiú barátokká váltak, mivel Balázs szakács lett, a doktornő pedig imád főzni, így mindig van miről beszélniük.

Nézd meg Kata bemutatkozó kisfilmjét, és szavazz rá, vagy a kategória más jelöltjére!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top