nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aranyanyu
Ki legyen az év Aranyanyuja? Ma még szavazhatsz!

Ki legyen az év Aranyanyuja? Ma még szavazhatsz!

Könnyekig megható történetek és sorsok – ne maradj le, még te is szavazhatsz, ki legyen az év Aranyanyuja!
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Kishúgát egyedül nevelő asszisztens, a tanítványáért a végsőkig küzdő tanárnő – csak két példa a 12 jelölt közül, akik mind egytől egyig megérdemelnék a Richter Aranyanyu Díját. Olvasóink közül már több mint 80 ezren szavaztak arra, aki szerintük a leginkább méltó a 200 ezer forintos díjra.

Az idei zsűri tagjai


Ki legyen Aranyanyu? Ismerd meg a 12 döntőst, és dönts el Te, hogy kik kapják 2012-ben a Richter Aranyanyu Díjat és az elismeréssel járó 200 ezer forintot!

Nézd meg a bemutatkozó videókat mindhárom kategóriában, és válaszd ki, szerinted melyik orvos, tanárnő és egészségügyi szakdolgozó legyen az év Aranyanyuja. Ketyeg a visszaszámláló, ne hagyd ki az alkalmat, hogy megismerd a jelöltek önzetlen munkáját, és szavazz arra, aki előtt szerinted le a kalappal!

A szavazás pofonegyszerű: a kiválasztott jelölt fényképe alatt található „Rá szavazok” gombra, és a megerősítést kérő felugró ablakban az „Igen” gombra kattints. Egy azonosított felhasználó szavazhat minden kategóriában, de egy kategóriában, naponta csak egyszer.

A díjátadó november 30-án lesz, amiről a Nők Lapja Café is beszámol majd.
Ne tétovázz, kattints és szavazz az év Aranyanyujára!

Ki legyen az év Aranyanyuja? Ma még szavazhatsz!
Megosztás Facebookon
Aranyanyu
Egyedül neveli négyéves kishúgát

Egyedül neveli négyéves kishúgát

Elindult a Richter Aranyanyu Díj szavazása, hogy megkapják a nekik járó elismerést a köztünk élő Aranyanyuk! Megvan a 12 döntős, pedagógusok, nővérek és orvosok, és te döntheted el, ki kapja közülük az elismerést. Ismerd meg mai Aranyanyu-jelöltünket, és szavazz mind a három kategóriában arra, aki szerinted leginkább megérdemli a díjat!
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Mai egészségügyi szakdolgozó jelöltünk: Szemes Alexandra, 23 éves, Sárvárról

Alexandra a sárvári rendelőintézet sebészeti szakrendelésén dolgozik asszisztensként. 2010-ben először a gyakorlatát töltötte itt, majd egy évvel később állást is kapott az intézményben. Néhány hónappal ezelőtt tragédia árnyékolta be Szandra és két lánytestvére életét: elvesztették édesanyjukat. Azóta Szandra neveli négyéves kishúgát, mivel nővérük már nem él velük. A Richter Aranyanyu Díjra egyik kolléganője jelölte, mert mint írta: az életvidám, derűs lányból egyik napról a másikra komoly, de továbbra is munkájára igényes felnőtt nő lett, aki testvérének anyja helyett anyja.

Nézd meg a róla szóló videót, és itt már szavazhatsz is – akár rá, akár jelölttársaira, Te döntesz!

 

 

Megosztás Facebookon