Skorpió csillagjegy horoszkóp oldala

október 23. - november 21.

Napi horoszkóp

2019.05.24.
Szükséged van, hogy beszélgess a barátokkal pénteken. Szükséged van, hogy átbeszéld a dolgokat a hozzád közelállókkal. Amikor végre meg tudod fogalmazni, mi nyomja a lelkedet, és el tudod ezt mondani, sokkal felszabadultabb és örömtelibb leszel.

Heti horoszkóp

2019.05.20.
A hét egyetlen kellemetlen konstellációja kedden egy Hold – Mars szembenállás, ami óvatosságra int. Kommunikációban és közlekedésben is vigyáznod kell, mert bármikor félre csúszhatnak a dolgok. Másnapra ez az egész elillan, és jó esetben nyoma sem lesz. Tehát csak a keddet kell ügyesen átvészelned. A hét második felében a Vízöntő Hold szerint a családod gondoskodik arról, hogy véletlenül se unatkozz. Hétvégén a vasárnapot imádni fogod. Fürdőben kényeztesd magad! Ettől ki leszel cserélve.

Havi horoszkóp

2019.05.01.
Ebben a hónapban a párkapcsolat állhat figyelmednek a középpontjába. A házasságokban, régi együttélésekben a társad nagyobb erőfeszítéseket tehet azért, hogy a kapcsolatotokban minden rendben menjen. A szerelmi viszonyokban olyan változás következhet be, amely nagyon is a kedvedre való lehet. De most összejöhetsz olyan valakivel, akivel akár össze is kötheted az életed.

Hétvégi horoszkóp

2019.05.18.
Ne kínozd magadat, hogy a szerelmedet bünteted. Igen, azzal, ha durcás, undok vagy vele, ha morcoskodsz, valójában önmagadat bünteted. Ehelyett sokkal jobb lenne, ha nyíltan és egyértelműen megbeszélnétek a helyzeteket. A hétvégén beszélgetésekkel gyógyíthatjátok a szerelmeteket.

Skorpió jellemzése

Ellenségünknek sose válasszunk Skorpiót, szövetségesnek azonban kiválóak. A legbizalmatlanabb jegy a Skorpió, ezért ha valaki egyszer eljátssza a bizalmát, nincs pardon.
Tovább a teljesleíráshoz

Skorpió mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top