Oroszlán csillagjegy horoszkóp oldala

július 23. - augusztus 22.

Napi horoszkóp

2019.05.24.
Néha azt érzed, egy-egy hatásos mondat elég, hogy meggyőzz másokat. Ez azonban nem igaz. Nem a hatásos szavak győzik meg a többieket, hanem a szenvedély. Csak olyan témában igazán nagy a meggyőző erőd, amelyről valóban szívesen és szeretettel beszélsz.

Heti horoszkóp

2019.05.20.
Keddtől a Nap és a Merkúr az Ikrekbe lépve vidám, baráti találkozásokat mutat. Élj minden adódó lehetőséggel! Szerencsére nem esik nehezedre szóba állni érdekes emberekkel. Ezekből a beszélgetésekből hamarosan kiválik, kiemelkedik egy ember, akivel közelebbi kapcsolatba kerülhetsz. Még szerelem sem kizárt. De ne siess el semmit, és ne szaladj előre! Vasárnap figyelj oda a kiadásaidra! A Halak Hold szerint folyik ki a pénz a kezedből, a pénztárcádból. A gyereknap nem ok a gyerekes = felelőtlen költekezésre…

Havi horoszkóp

2019.05.01.
Minden idegszáladdal a munkára, megélhetésre kellene koncentrálnod. Mivel nagyon jól tudod most képviselni a saját érdekeidet, ezért most kellene a terveidet előadni a felettesednek. Az is lehet, hogy kaphatsz egy visszautasíthatatlan ajánlatot. A szerelmi életedre az elfogadási nehézségek lehetnek a jellemzők. Illetve az eltérő nézetek miatt jöhet létre bonyolultnak bátran nevezhető helyzet.

Hétvégi horoszkóp

2019.05.18.
Nagyon vágysz a boldogságra, de közben mély bűntudat van benned, amely megakadályozza, hogy valóban boldog legyél. Fontos megértened, a boldogságot megengedheted magadnak. Nem követtél el semmi rosszat sem. Nincs miért büntetned magadat.

Oroszlán jellemzése

Sokan azt hiszik, hogy az Oroszlán jegy magabiztos és extrovertált. Ami első látásra általában még igaz is lehet, sőt, sokuknak a hangjuk is erős, ettől aztán fellépésük még magabiztosabbnak tűnik. Kevesen gondolnák, hogy sokszor bizonytalanok és befelé fordulóak, és nagyon függnek mások szeretetétől.
Tovább a teljesleíráshoz

Oroszlán mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top