Mérleg csillagjegy horoszkóp oldala

szeptember 23. - október 22.

Napi horoszkóp

2019.05.24.
Hirtelen elhatározásra jutsz pénteken. Ráadásul nem is egyre. Egész nap hirtelen hozod meg a döntéseidet, ami sajnos azt is jelenti, hogy senki sem fogja tudni követni, mit szeretnél. Meg persze sajnos azt is jelenti, hogy egy idő után már te magad is belezavarodsz a sok döntésbe.

Heti horoszkóp

2019.05.20.
Tetszeni fog neked, hogy kedden a Nap és a Merkúr is jegyet vált. Innentől fel leszel dobódva. A korábbi nehézkességnek vége. Végre megint az a felszabadult és kedélyes ember leszel, aki valójában vagy. Pénteken dupla szuper fényszögnek (Hold-Nap és Hold-Merkúr) köszönhetően helyre áll a testi-lelki-szellemi harmónia. Amennyiben irányíthatod az eseményeket, igyekezz péntekre tenni a fajsúlyosabb ügyeket! Hétvégén még szombaton is a fellegekben jársz. Vasárnap kicsit fáradtabbnak érezheted magad…

Havi horoszkóp

2019.05.01.
A házasságokban, régi együttélésekben a társad olyan helyzetbe kerülhet, amely nagyon jó hatást gyakorolhat az életetekre is. Ha a szinglik táborához tartozol, akkor olyan valakivel hozhat össze a sors, akiért talán harcolni kezd. Ő olyan személy, akiért érdemes csatározni. Megeshet, hogy többször kell egészségügyi intézményben megfordulni. Most érdemes pénzzel kapcsolatos ügyeket bonyolítani.

Hétvégi horoszkóp

2019.05.18.
Nem szabad minden elvárásodat a szerelmedre tolnod, és követelned tőle, hogy feleljen meg neked. Valójában épp azt kellene szeretned a párodban, amiben különbözik tőled. Ezek a különbözőségeitek teszik izgalmassá, erőssé és boldoggá a párkapcsolatotokat. Legalábbis, ha nem akarod megszüntetni ezeket.

Mérleg jellemzése

A Mérlegek minden társaságban hihetetlen könnyedséggel képesek jó benyomást tenni, elbűvölően viselkedni, kedvesnek lenni, bájologni, és pontosan tudják, mit kell mondani a másiknak, hogy fél perc alatt levegyék a lábukról. Kedvesek, tapintatosak, illemtudóak és miattuk sosem kell szégyenkeznünk.
Tovább a teljesleíráshoz

Mérleg mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top