Ikrek csillagjegy horoszkóp oldala

május 21. - június 21.

Napi horoszkóp

2019.05.22.
Vigyázz a szavaidra szerdán, mert könnyű lesz félreérteni, szavaidat ugyanis sokan sokféleképpen fogják magyarázni. Lesznek olyan magyarázatok, amelyek távol állnak a gondolataidtól, de persze lesznek olyanok is, amelyek pontosan fedik azokat.

Heti horoszkóp

2019.05.20.
Végre kedden kezdődik a te hónapod: a Nap belép az Ikrekbe. Jön a születésnapod. Még aznap a Naphoz csatlakozik bolygód, a Merkúr. Ettől megjön a hangod: könnyebben fejezed ki magad. Csak arra ügyelj, hogy ne beszélj túl sokat! A hét második felében továbbtanulás, vizsgázás kapcsán jó eredmények várnak rád. A péntek lesz a te napod. Ezt dupla szuper fényszögnek (Hold-Nap és Hold-Merkúr) köszönheted. Szombaton még pörögsz. Majd vasárnap alkalmad nyílik töltődésre. A Halak Hold vizes programot javasol.

Havi horoszkóp

2019.05.01.
A munkában, megélhetésben érhetsz el nagyobb sikereket. De az is lehet, hogy az életedben egymást érhetik azok az események, amelyek miatt boldognak és kiegyensúlyozottnak érezheted magad. A házasságokban, régi párkapcsolatokban előfordulhat, hogy a kedvesed nem elég nyitott, nem eléggé elfogadó, és ez miatt kisebb feszültség jöhet létre. Egy kapcsolatnak nagy hasznát veheted.

Hétvégi horoszkóp

2019.05.18.
Nagy adag feszültség van benned, amit a szerelmedre akarsz tolni, rajta szeretnéd levezetni. Persze ez nem tudatos folyamat, és talán észre sem veszed, hogy mostanában a stresszt a szerelmeden és a párkapcsolatodon vezeted le. Itt az ideje, hogy megállítsd ezt a folyamatot.

Ikrek jellemzése

Az Ikrek jegyet legtöbbször a felszínességgel azonosítják. Biztosan van közöttük ilyen is, olyan is. Egy azonban biztos: az Ikreket csak egy bizonyos szintig érdekli valami.
Tovább a teljesleíráshoz

Ikrek mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top