2018. Február 19.

Heti angyalhoroszkóp - 2018. Február 19.

Kos

( 03.21 - 04.19 ) - Heti angyalhoroszkóp
Kos
Kinek szeretnél megbocsátani? Jeremiel arkangyal segít neked ezen a héten, hogy a megbocsátás, a sérelmek elengedése és a szeretet erejével megjavítsd a kapcsolatotokat. Jeremiel arkangyal megmutatja neked, hogy mekkora gyógyító erő rejlik a megbocsátásban, a harag elengedésében. És persze arra is rávilágít, hogy ha te bocsátasz meg, te fogsz gyógyulni.

Bika

( 04.20 - 05.20 ) - Heti angyalhoroszkóp
Bika
Sandalphon arkangyal segít megtapasztalni és megérteni az egységtudatot neked ezen a héten. Most az segít abban, hogy megérts másokat, és hogy jobbá tedd a viszonyodat valakivel, ha az ő helyébe képzeled magadat. Ez segít abban, hogy tudatosítsd magadban: spirituális értelemben mindannyian egyek vagyunk. Mindannyian az Univerzum szerves részei vagyunk, akik nincsenek elszigetelődve egymástól.

Ikrek

( 05.21 - 06.21 ) - Heti angyalhoroszkóp
Ikrek
Mindegy, milyen kihívást tesz eléd az élet, van egy olyan segítő társad, aki segít megoldani ezt a feladatot. Chamuel arkangyal a nagy megtaláló angyal, aki minden helyzetben megtalálja a megoldást, minden pillanatban látja a helyes döntést, és minden ügyben tudja, mi a következő lépés. Bármilyen ügyet is kell megoldanod a héten, kérd bátran Chamuel arkangyal közreműködését!

Rák

( 06.22 - 07.22 ) - Heti angyalhoroszkóp
Rák
Úgy érezheted, hogy most egy energetikai nagytakarításra, vagy inkább egy energetikai szervizre van szükséged. Az angyalok energetikai szervizében ezen a héten Haniel arkangyal lesz szolgálatban, aki segít felfrissíteni az energiáidat, és segít abban, hogy megtaláld magadban a nőiességet, a női energiák magabiztos erejét. Azt az erőt, amely meggyógyítja a nőiességeden valaha esett összes sérelmet.

Oroszlán

( 07.23 - 08.22 ) - Heti angyalhoroszkóp
Oroszlán
A tökéletes időpontra vágysz, de elfelejtetted, hogy miről ismerszik meg az? Semmi baj, Zadkiel arkangyal pontosan tudja, hogy melyik a tökéletes időpont a ahhoz, amit most tenni akarsz. Egyszerűen csak kérd meg őt, hogy mutassa meg neked, hogy mikor kell cselekedned, és mikor kell a háttérbe húzódnod. Ha jó ritmusban váltogatod ezt a két dolgot, csodákat érhetsz el a következő napokban.

Szűz

( 08.23 - 09.22 ) - Heti angyalhoroszkóp
Szűz
Minden erődet szeretnéd összpontosítani, és mindent szeretnél beleadni valamibe. Talán egy új projekt kezdődött mostanában az életedben, talán azt sem túlzás állítani, hogy új értelmet nyert az életed az elmúlt időszakban. Ha több erőre van szükséged a megfelelő döntésekhez, vagy a megfelelő cselekedetekhez, kérd meg Ariel arkangyalt, hogy töltsön fel és energetizáljon  ragyogó angyalfényével.

Mérleg

( 09.23 - 10.22 ) - Heti angyalhoroszkóp
Mérleg
Ha szükséged van segítségre ahhoz, hogy mérlegelj egy helyzetet, ha szükséged van egy tanácsadóra, aki megmutatja neked, hogy mi az igazság, bátran fordulj az igazságért felelős arkangyalhoz. Raguel arkangyal minden helyzetben csalhatatlanul felismeri az igazságot, és ahhoz is megvannak az eszközei, hogy az igazságot vigye sikerre ott is, ahol az ellenérdekelt oldal becstelen eszközöket is bevet.

Skorpió

( 10.23 - 11.21 ) - Heti angyalhoroszkóp
Skorpió
Szívesen foglalkozol a titkos tanokkal, és szívesen mélyedsz el spirituális valóság kutatásában a héten. Ebben a folyamatban egy igazán bölcs és szeretetteli angyal fog támogatni téged. Raziel arkangyal most megmutatja neked azt a tudást, azt a könyvet, azt a tanfolyamot, azt az utat, amelyre szükséged van. Attól sem kell félned, hogy nem értesz meg valamit, hiszen Raziel arkangyal mindent segít átlátnod.

Nyilas

( 11.22 - 12.21 ) - Heti angyalhoroszkóp
Nyilas
Rafael arkangyal meggyógyítja a kapcsolatodban lévő összes haragot, sérelmet és félreértést. Olyan ő, mint egy szeretetteli gyógyító barát, akinek a puszta jelenléte jó hatással van rád és a szerelmedre. Érdemes most megkérned Rafael arkangyalt, hogy gyógyítson, szeressen és támogasson mindkettőtöket annak érdekében, hogy úgy alakulhasson a kettőtök közötti viszony, ahogy mindkettőtöknek a legjobb.

Bak

( 12.22 - 01.19 ) - Heti angyalhoroszkóp
Bak
Jól érzed, ha úgy érzed, hogy eljött a pozitív változások ideje. De mielőtt beáramolna az életedbe a jószerencse áradása, érdemes helyet csinálni neki érdemes kipucolni mindazt az elavult, nehéz és alacsony rezgésű energiát, ami megakadályozhatja ezt az áramlást. Mihály arkangyalt a héten is megkérheted arra, hogy pucoljon ki az életedből minden negatív energiát, és energiablokkot.

Vízöntő

( 01.20 - 02.18 ) - Heti angyalhoroszkóp
Vízöntő
Lehet, hogy úgy érzed, sérelmek értek téged mostanában. Talán itt az ideje annak, hogy túllépj ezeken, és hogy elengedd az összes negatív érzelmedet, az összes fájdalmadat. Jophiel arkangyal lesz a segítségedre a következő napokban abban, hogy a szeretetet tudd választani a sérelmek helyett. Jophiel arkangyal szívesen kitisztítja azokat a félelmeket az életedből, amelyek megakadályozzák, hogy felismerd: szeretet vesz körül.

Halak

( 02.19 - 03.20 ) - Heti angyalhoroszkóp
Halak
Pontot tehetsz egy nehéz helyzet végére ezen a héten. Ebben a lezárásban és a szeretetteli továbblépésben (vagy éppen az újrakezdésben) Azrael arkangyal segít neked. Az ő egyik specialitása az, hogy a nehéz életszakaszok és a nagy váltások, az újrakezdések között szeretettel, és biztos kézzel vezet át bennünket. Ha félsz attól a szakasztól, amely most kezdődik, Azrael arkangyal megérti a félelmedet (akkor is, ha az ésszel nem magyarázható) és segít megnyugodnod, magabiztossá válnod.

Legnépszerűbb cikkek