2018. Január 15.

Heti angyalhoroszkóp - 2018. Január 15.

Kos

( 03.21 - 04.19 ) - Heti angyalhoroszkóp
Kos
A könnyedség és a támogatottság érzéseivel áld meg a héten téged Jeremiel arkangyal. Lehet, hogy eleinte túlzottan zaklatott vagy ahhoz, hogy megérezd az angyalok támogató jelenlétét, de Jeremiel arkangyal le tud csillapítani, meg tud nyugtatni, és meg tudja neked mutatni, hogy valójában tényleg nincs semmi nagy baj az életedben. Ismerd fel: minden nehézség megoldható!

Bika

( 04.20 - 05.20 ) - Heti angyalhoroszkóp
Bika
Haniel arkangyal segít neked abban, hogy felismerd a szenvedélyedet és megtapasztald az érzelmeid valódi mélységét. Lehet, hogy nem is tudsz róla, milyen gyönyörű, teremtő energia rejlik az érzelmeidben. Haniel arkangyal megmutatja neked ezt is, és azt is, hogy hogyan bánhatsz jól az érzelmeiddel. Most minden helyzetben fordulj Haniel arkangyalhoz gyógyító segítségért.

Ikrek

( 05.21 - 06.21 ) - Heti angyalhoroszkóp
Ikrek
Annyi minden érdekel, és néha annyira nehéz eldönteni, hogy mivel kellene foglalkoznod. Chamuel arkangyal segít neked abban, hogy megtudd: mik azok a tevékenységek, amelyek nemcsak örömmel töltenek el, de az értelme elfoglaltság érzése mellett az anyagi biztonságodat is garantálják. Kérd meg Chamuel arkangyalt a héten, hogy vezessen el a hivatásodhoz, és mutassa meg az életfeladatodat.

Rák

( 06.22 - 07.22 ) - Heti angyalhoroszkóp
Rák
Mihály arkangyal segít neked felismerned, hogy mi a dolgod itt a fizikai világban, és segít megértened azt is, hogy valójában egy szeretetteli, csodálatos, gyógyító erejű lélek vagy. Hidd el, Mihály arkangyal egész héten azon dolgozik, hogy felismerd végre: lelked vágyainak megvalósítása az egyetlen út, amely valódi boldogsághoz és valódi megelégedettséghez vezet el téged. Nem kell tehát félned attól, hogy megvalósítsd ezeket.

Oroszlán

( 07.23 - 08.22 ) - Heti angyalhoroszkóp
Oroszlán
Talán úgy érzed, képtelen vagy segíteni másoknak, és képtelen vagy gyógyító szavakat mondani akkor, amikor szükség van ezekre. Nem kell, hogy így érezd, és főleg nem kell lázasan keresned azokat a tanácsokat, amelyekkel segíthetnél másoknak. Kérd meg Azrael arkangyalt, hogy adja a szádba azokat a szavakat, amelyek hathatós segítséget nyújtanak mindenkinek, aki neked panaszolja el a fájdalmát, és tőled kér tanácsot a tehetetlenségében.

Szűz

( 08.23 - 09.22 ) - Heti angyalhoroszkóp
Szűz
Jophiel arkangyal jelenléte boldogsággal és mosolygós gondolatokkal tölt fel. Ha jókedvre, vagy pozitív gondolatokra vágysz, természetes egyszerűséggel mondd el ezt a fohászt: „Jophiel arkangyal! Kérlek tölts fel nagyszerű, szeretetteli és felemelő gondolatokkal. Kérlek, mutasd meg, milyen egyszerű a boldogsághoz vezető út, és kérlek  segíts, hogy minden félelmemet szeretetre cserélhessem!”

Mérleg

( 09.23 - 10.22 ) - Heti angyalhoroszkóp
Mérleg
Ha tanácstalan vagy, ha nem tudod, hogy kihez fordulhatnál segítségért, vagy ha úgy érzed, hogy senki sem tudna segíteni neked, egyszerűen csak szólj Uriel arkangyalnak. Ő Isten fényével, mint egy égi zseblámpával bevilágít a tudatod rejtett zugaiba, és megmutatja, hogy tele van a fejed jobbnál jobb gondolatokkal és csodálatos tanácsokkal. A héten Uriel arkangyal segít megérteni, hogy te vagy önmagad legjobb tanácsadója.

Skorpió

( 10.23 - 11.21 ) - Heti angyalhoroszkóp
Skorpió
Zadkiel arkangyal segít meghallanod az angyalok hangját. Talán nem is tudtad, hogy az angyalok szívesen szólnak hozzád a valódi hallásodon keresztül. Ehhez különféle eszközöket vesznek igénybe: megszólalhatnak a tévéműsoron, egy rádióban játszott zenén, vagy egy ismerősöd hangján keresztül. Lehet, hogy az aki az üzenetet átadja nem is tudja, hogy ő az angyalok közvetítője. Most Zadkiel arkangyal segít felismerni mások hangjában az Ég üzeneteit.

Nyilas

( 11.22 - 12.21 ) - Heti angyalhoroszkóp
Nyilas
Figyelj az apró jelekre, figyelj az észrevétlen jelzésekre. Raguel arkangyalt megkérheted arra, hogy segítsen felismerni és értelmezni az angyalok jeleit. Most számtalan módon üzennek neked az angyalok, és minden üzenet egy-egy imádra, kérésedre adott válasz. Épp ezért megkérheted Raguel arkangyalt, hogy segítsen megtalálnod azt a belső harmóniát, amely segít abban, hogy érzékeld az angyali vezettetést.

Bak

( 12.22 - 01.19 ) - Heti angyalhoroszkóp
Bak
Raziel arkangyal a következő napokban elmélyíti benned a szellemi megértés és a spirituális ismeretek iránti vágyakat. Ha kéred, Raziel arkangyal elvezet azokhoz a könyvekhez, amelyeket érdemes lesz elolvasnod 2018-ban a spiritualitásról. Ha tanfolyamokat keresel, amelyeken bővítheted az ezoterikus technikáidat, akkor is érdemes Raziel arkangyaltól vezettetést kérned, hiszen ő olyan, mint az angyalok bölcs iskolaigazgatója: tudja, hogy kinek mit kell tanulnia.

Vízöntő

( 01.20 - 02.18 ) - Heti angyalhoroszkóp
Vízöntő
A múlt héten talán csak a fizikai tested gyógyítását kérted Rafael arkangyaltól. Pedig a gyógyítás angyala bármit meg tud gyógyítani. Ezen a héten talán kérhetnéd, hogy a lelkedet, az életedet, a párkapcsolatodat és a szülő-gyerek viszonyodat is gyógyítsa meg. Rafael arkangyal ért ahhoz, hogy minden helyzetet a lelki okok szintjén gyógyítson meg. Ez pedig olyan mély gyógyulás, amely gyakran átalakítja az egész életünket.

Halak

( 02.19 - 03.20 ) - Heti angyalhoroszkóp
Halak
Gábriel arkangyal segítségét mindenfajta kommunikációs helyzetben kérheted. Mindegy, hogy tömeg előtt kell beszélned, első randira készülsz, vagy idegen nyelven kell megszólalnod (vagy mindezek együtt), a lényeg, hogy kérd meg Gábriel arkangyalt, hogy segítsen beszélned. Kérheted, hogy a legszebb, legkifejezőbb szavakat használd, és azt is, hogy ne csak te beszélj jól, de a többiek szavait is tökéletesen, félreértések nélkül tudd értelmezni!

Legnépszerűbb cikkek