Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp - 2019. Május 20.

Kos

03.21 - 04.19
Mihály arkangyal jelenlétében könnyebben elfogadod, megérted és feldolgozod a nehézségeket és akadályokat. Ha a héten úgy érzed, hogy elakadtál, hívd Mihály arkangyalt, és kérd meg arra, hogy lendítsen át az elakadáson, és mutassa meg a kiutat neked.

Bika

04.20 - 05.20
Őrangyalod megvéd attól, hogy hibákat kövess el. Olyan, mintha egész héten azért kísérne, hogy eltereljen azokból a helyzetekből, amelyekben rossz döntést hoznál. Ez nem jelenti azt, hogy minden helyzetben rosszul döntenél, de azt jelenti, hogy az őrangyalod megakadályozza a rossz döntéseidet.

Ikrek

05.21 - 06.21
Rafael arkangyal magasabb szintre emeli a testedről szóló gondolataidat, és segít abban, hogy egy új nézőpontból tekints a testedre. Egy olyan nézőpontból, amelyből megérted, hogy milyen csodálatos, nagyszerű és szeretetteli a tested. Rafael arkangyal segít felismerned, hogy hogyan gyógyíthatod meg a testedet.

Rák

06.22 - 07.22
Haniel arkangyal a szükségesnél is sokkal több tanáccsal és intuícióval lát el a héten. Ő az az angyal, aki pontosan tudja és érti, hogy hogyan működik az életedbe az adás és a kapás törvénye. Ő az az angyal, aki segít neked megérteni, hogy nem lehet mindig adni, néha kapni is kell.

Oroszlán

07.23 - 08.22
Uriel arkangyal világossá teszi a számodra, hogy min kell változtatnod, és hogy változtathatod meg azt. Mindegy, hogy milyen ügyben keresed a megoldást, most az hoz eredményt, ha valamit megváltoztatsz az életedben. Uriel arkangyal pedig pontosan megmutatja, hogy mit érdemes megváltoztatnod.

Szűz

08.23 - 09.22
Sandalfon arkangyal szelíd és harmonikus energiákkal vesz körül. Szükséged is van erre a szelídségre. Szükséged is van arra, hogy a harmóniára figyelj, hiszen valahogy mindenki zaklatottabb körülötted a szokásosnál. Sandalfon arkangyal azonban segít nyugalmat teremtened a héten.

Mérleg

09.23 - 10.22
Gábriel arkangyal megérteti veled mások szavainak valódi mondandóját. Néha az emberek nem azt mondják, amit gondolnak, néha pedig egyszerűen csak rosszul fejezik ki magukat. Ezekben a helyzetekben jön különösen jól Gabriel arkangyal segítsége a számodra.

Skorpió

10.23 - 11.21
Raziel arkangyal visszavezeti az emlékezeted egy olyan régebbi pillanatban, ahol a jelenlegi problémáid gyökerei vannak. Egyszerűen az eszedbe jut, hogy mit rontottál el, vagy hol adtál esélyt annak, hogy az események elszabaduljanak. Ha ezt tudod, azt is tudod, hogy mit és hogyan kell változtatnod.

Nyilas

11.22 - 12.21
Raguel arkangyal kibékít egy ellenfeleddel, és melléd állít valakit, akivel eddig harcoltál. Az eddigi harcok csak arra voltak jók, hogy tudjátok egymásról, milyen erős és bátor harcosok vagytok. Most pedig vállvetve harcolhattok egymás mellett, egymásért és persze egy közös ügyért.

Bak

12.22 - 01.19
Sámuel arkangyal a kezedbe adja a megoldást. Szó szerint a kezedbe fog kerülni egy papír, egy tárgy, valami, ami megmutatja neked, hogy hogyan oldhatod meg azt a helyzetet, amely eddig megoldhatatlannak tűnt a számodra. Itt az ideje annak, hogy a kezedbe vedd az életed irányítását!

Vízöntő

01.20 - 02.18
Ariel arkangyal bőségesen ellát téged lehetőségekkel a héten. Olyan sok lehetőséget kapsz, hogy alig győzöd használni azokat. Nem kell minden lehetőséget megragadnod, de az fontos, hogy minden lehetőséget észrevegyél, és minden helyzetben tudd, hogy van másik út, amin járhatsz.

Halak

02.19 - 03.20
Jeremiel arkangyal megment téged attól, hogy hosszasan kelljen gondolkodnod egy döntésen. Jeremiel arkangyal pontosan tudja, hogy mi a legjobb választás neked, és segít abban, hogy a múltat és a jelent elemezve könnyedén meghozhasd ezt a döntést. Jeremiel arkangyal abban is segít, hogy a döntésedet könnyebben kommunikáld másoknak.

Címlap

top