2018. November 12.

Heti angyalhoroszkóp - 2018. November 12.

Kos

( 03.21 - 04.19 ) - Heti angyalhoroszkóp
Kos
Azrael arkangyal segít neked abban, hogy feldolgozd azt az elvállást, amely most mögötted van. Azrael arkangyal az az angyal, aki pontosan tudja, hogyan nyújtson vigaszt és azt is tudja, hogy hogyan mutassa meg neked az új reményt és az új élet ígéretét.

Bika

( 04.20 - 05.20 ) - Heti angyalhoroszkóp
Bika
Raguel arkangyal tudja azt, hogy milyen sokan akarnak befolyásolni mostanában. Raguel arkangyalnak különös tehetsége van ahhoz, hogy ezeket a manipulációs szándékokat visszafordítsa, és végül önmagukat manipulálják azok, akik eredetileg téged akartak.

Ikrek

( 05.21 - 06.21 ) - Heti angyalhoroszkóp
Ikrek
Zsofiel arkangyal pontosan tudja, hogyan csaljon mosolyt az arcodra. Ő az az arkangyal, akinek a társaságában szinte lehetetlen rosszkedvűnek lenned, ezért ne lepődj meg, ha egész héten mosolyogsz, és mindig vidám vagy. Ez a vidámság most teremtő erejű!

Rák

( 06.22 - 07.22 ) - Heti angyalhoroszkóp
Rák
Jeremiel arkangyal megmutatja neked, hogy milyen események következnek most az életedben. Jeremiel arkangyal segít abban, hogy logikusan felmérd a rád váró eseményeket, és úgy irányítsd azokat, ahogy azok neked, és minden más érintettnek is a legjobb.

Oroszlán

( 07.23 - 08.22 ) - Heti angyalhoroszkóp
Oroszlán
Metatron arkangyal energiával tölt téged egész héten. Erre szükséged is van, hiszen most látszólag nagyon sokat vállalsz. Látszólag vállalsz sokat, de Metatron arkangyallal melletted biztos lehetsz abban, hogy ezt a sokat, amelyet elvállaltál könnyedén teljesíted is.

Szűz

( 08.23 - 09.22 ) - Heti angyalhoroszkóp
Szűz
Gábriel arkangyal segít abban, hogy szeretettel fogalmazd meg az olyan közlendőidet is, amelyeket talán a legszívesebben üvöltenél. A szeretet halk szavával azonban sokkal messzebbre jutsz. Gábriel arkangyal támogatásával mindig tudod, kinek és mit kell mondanod.

Mérleg

( 09.23 - 10.22 ) - Heti angyalhoroszkóp
Mérleg
Raziel arkangyal nagyon is jól tudja, hogy mi a szíved vágya. Ez nem meglepő, hiszen ő az az arkangyal, aki a néphagyomány szerint mindent tud. Raziel arkangyal ismeri azt az utat, amelyen eljutsz a vágyaid beteljesüléséhez, és szívesen meg is mutatja neked ezt az utat.

Skorpió

( 10.23 - 11.21 ) - Heti angyalhoroszkóp
Skorpió
Uriel arkangyal most segít megértened azt a helyzetet, amelyben vagy. Persze nem is az a fontos, hogy azt értsd, hogy kerültél ide. Az fontosabb, hogy azt értsd, hogyan és merre érdemes folytatnod innen az utadat. Uriel arkangyal megmutatja, hol vár a boldogság.

Nyilas

( 11.22 - 12.21 ) - Heti angyalhoroszkóp
Nyilas
Mihály arkangyal megvéd attól, hogy nagy hibát kövess el a héten. Mihály arkangyal most segít átlátnod a félelmeiden és segít abban, hogy észrevedd mennyi minden van a félelmeiden túl. A félelmeiden túl ott van a szeretet és a boldogság világa, ahova el akarsz jutni.

Bak

( 12.22 - 01.19 ) - Heti angyalhoroszkóp
Bak
Ariel arkangyal tudja, hogyan oldhatod meg azt az anyagi nehézséget, amelyben vagy. Ariel arkangyal épp ezért mindent el is követ annak érdekében hogy ez a helyzet valóban megoldódjon, és neked könnyebb legyen az évből hátralévő másfél hónap.

Vízöntő

( 01.20 - 02.18 ) - Heti angyalhoroszkóp
Vízöntő
Rafael arkangyal a gyógyítás angyala melletted áll egész héten, és jól is jön neked ez az angyali támogatás. Rafael arkangyal segít neked abban, hogy elkerüld az őszi megfázást, ha pedig elkaptad már, akkor könnyebben gyógyulsz fel belőle az angyal segítségével.

Halak

( 02.19 - 03.20 ) - Heti angyalhoroszkóp
Halak
Zadkiel arkangyal segít téged emlékezni arra, hogy mire is vágysz valójában. Zadkiel arkangyal segít abban, hogy visszaemlékezz arra, miért vágtál bele abba a feladatba,a mely miatt most fáradt vagy. Ha erre visszaemlékszel, a lendületedet is visszakapod, és sokkal jobb kedved lesz.

Címlapról ajánljuk

Legnépszerűbb cikkek