2018. Szeptember 24.

Heti angyalhoroszkóp - 2018. Szeptember 24.

Kos

( 03.21 - 04.19 ) - Heti angyalhoroszkóp
Kos
Sámuel arkangyal elhozza az életedbe azokat a személyeket, akik hiányoznak neked. Ez igaz azokra a szeretteidre is, akikkel régóta nem találkoztál, de sokkal fontosabb, hogy azokat is elhozza az életedbe, akikkel még sohasem találkoztál. Akár egy igaz barátra, akár egy igaz szerelemre, akár egy igazán jó főnökre van szükséged, Sámuel arkangyal elhozza őket az életedbe.

Bika

( 04.20 - 05.20 ) - Heti angyalhoroszkóp
Bika
Raguel arkangyal segít ledolgoznod azt a hátrányt, amely eddig behozhatatlannak és feloldhatatlannak tűnt a számodra. Raguel arkangyalnak különös képessége van ahhoz, hogy a vesztes helyzeteket előnnyé fordítsa át, és végül a győzelemhez segítsen hozzá téged. Raguel arkangyal segítségével minden hátrányodból előny lesz a héten (és amikor csak kéred).

Ikrek

( 05.21 - 06.21 ) - Heti angyalhoroszkóp
Ikrek
Raziel arkangyal jelenlétében könnyebben érted meg a bonyolult helyzeteket is. Most egy olyan hatalmi harcba keveredtél, amely átláthatatlan a számodra és talán a többi szereplő számára is. Razeil arkangyal segít abban, hogy megértsd ezt a helyzetet, és segít abban, hogy ebben a helyzetben a legszeretettelibb döntést hozhasd meg. Azt a döntést, amely mindenkinek jót tesz.

Rák

( 06.22 - 07.22 ) - Heti angyalhoroszkóp
Rák
Gábriel arkangyal segít neked abban, hogy új dolgokat hozz a világra. Ő nemcsak a kisbabák születésénél bábáskodik, de minden új ötlet és minden új helyzet megalkotásánál is. Most újítani akarsz, újdonságokra vágysz, ezért érdemes együtt dolgoznod Gábriel arkangyallal abban, hogy ezek az újdonságok könnyen és gyorsan szülessenek meg az életedben.

Oroszlán

( 07.23 - 08.22 ) - Heti angyalhoroszkóp
Oroszlán
Rafel arkangyal a gyógyítás angyala abban segít neked, hogy kimaradj az ősz eleji megfázások hullámából. Legyél őszinte magadhoz, az ősz nem a te időszakod. Melegre vágysz, a hideg, szeles, esős idővel ki lehetne kergetni a világból. Kérd meg Rafael arkangyalt, hogy segítsen neked kihagyni az idén a megfázást, és erősítse meg az immunrendszeredet!

Szűz

( 08.23 - 09.22 ) - Heti angyalhoroszkóp
Szűz
Mihály arkangyal megjavít mindent, ami elromlott. Ezt értheted az elromlott műszaki berendezésekre is, de értheted arra a viszonyra is, amely elromlott az életedben. Valakivel kapcsolatban a nyár a viszonyotok megromlását hozta el. Ezen a helyzeten most Mihály arkangyal könnyedén segíthet, hiszen ő mindent meg tud javítani, ami elromlott még a kapcsolatokat is.

Mérleg

( 09.23 - 10.22 ) - Heti angyalhoroszkóp
Mérleg
Zsofiel arkangyal olyan helyzetekben is megnyugtat, amelyekben a legszívesebben felrobbannál. Most valaki az idegeiden táncol, és ebben a helyzetben Zsofiel arkangyal megnyugtató pink fényére van szükséged. Képzeld el, hogy ott áll melletted ez a nyugalmat és békét árasztó angyal, aki pink fényével felold minden stresszt és feszültséget.

Skorpió

( 10.23 - 11.21 ) - Heti angyalhoroszkóp
Skorpió
Sandalfon arkangyal segít megnyugodnod a héten. Ez nagy szó, hiszen most zaklatottság van körülötted és ez a zaklatottság könnyen beléd ehetné magát. Ezt a zaklatottságot Sandalfon arkangyal segít távol tartani tőled, és ő az, aki egy nyugodt burkot teremt köréd. Ne felejtsd el, hogy ez egy egyszemélyes burok. A szeretteidnek segíts hasonló burkot teremteni, mert ők nem férnek bele a te burkodba.

Nyilas

( 11.22 - 12.21 ) - Heti angyalhoroszkóp
Nyilas
Zadkiel arkangyal segít abban, hogy jól felelj az élet vizsgáiban. Most talán úgy éled meg, hogy minden nap egy-egy vizsga. Talán úgy éled meg, hogy minden nap olyan kihívások állnak eléd, amelyeket egyedül nem tudsz megoldani. Nem is kell egyedül megoldanod ezeket, hiszen Zadkiel arkangyal veled van, és segít visszaemlékezned arra, hogy milyen csodálatos ereje van a lelkednek.

Bak

( 12.22 - 01.19 ) - Heti angyalhoroszkóp
Bak
Ariel arkangyal a bőség és a jól-lét angyala segít neked abban, hogy megteremtsd magadnak azt a bőséget, amelyre vágysz. Talán észre sem vetted, de nincs még meg mindaz amit szeretnél megteremteni magadnak az idén. Szeptember utolsó hetében vagyunk, most kell rákapcsolnod, ha komolyan gondolod, hogy még az idén megteremtesz, megalkotsz valamit.

Vízöntő

( 01.20 - 02.18 ) - Heti angyalhoroszkóp
Vízöntő
Őrangyalod erősen tart téged az utadon akkor is, amikor a legszívesebben letérnél róla. Könnyen lehet, hogy most olyan hatások érnek, amelyek miatt nemcsak megállnál az utadon, de csinálnál egy hátraarcot, vagy egyenesen lekanyarodnál és elmenekülnél. Őrangyalod az utadon tart, és segít a célodra koncentrálnod a nehézségek helyett.

Halak

( 02.19 - 03.20 ) - Heti angyalhoroszkóp
Halak
Haniel arkangyal segít neked abban a héten, hogy harmóniát teremts magad körül. Most semmi sem áll távolabb tőled, mint a harmónia, hiszen egyszerre nagyjából 3 ember munkáját akarod elvégezni. ez zaklatottá tesz, és a saját elvárásaidnak is nehezen felelsz meg. Haniel arkangyal segít, hogy mindezek ellenére is megjelenjen a harmónia az életedben.

Címlapról ajánljuk

Legnépszerűbb cikkek