Aktuális

Így állítsd össze a bulimotyódat! Praktikus tippek, trendi kiegészítők

Mielőtt nekilódulnál az éjszakának, érdemes a mindent rejtő női táskát praktikus holmikkal felszerelni. Így akkor sem kerülhetsz kényelmetlen szituációba, ha egy fékevesztett buli végén nem otthon ér a reggel.

Mielőtt a dolgok közepébe vágnánk, kezdjük a táskával: legyen kicsi, de mindent elnyelő, sokzsebes, de ne keveredj el benne, a hónod alá csapható, színes és vidám. Szerencsére a tatyókínálat kimeríthetetlen, mint Gombóc Artúr csokoládéismerete. Jelenlegi kedvencünk ez a virágos, sportosan nőies, vidám Converse táska.

www.converse.hu

Ha már nincs időd arra, hogy mesteri esti sminket készíts magadnak, viszont megveszel azért, hogy te legyél a parti királynője, akkor sincs minden veszve. Ezzel a trükkös instant szemfestékkel hamarabb lehet profi sminket varázsolni, mint kitalálni, hogy szexi füstös, vadmacskás vagy decensen csillogó szemhéjat szeretnél. Mindezt ecsetek és bosszúság nélkül.

 

www.coloronpro.com

 

A szájfény fogyóeszköz az ajkakról. Pótlása egyszerű ezzel a csinos bizsu gyűrűbe zárt tégellyel. Ugyanez a gyártó gondolt azokra is, akik smink és sminkeszközök nélkül egy lépést sem tesznek. A praktikus minisminkszettben szemhéjfesték, rúzs, szempillaspirál és korrektor is megbújik. Csak ne keverd össze az öngyújtóddal!

 

www.urbandecay.com

 

A buli emlékképeinek kirakójátékához nyújtanak segítséget ezzel a csinos masinával készült képek. A 7,2 megapixeles felbontású, 3-szoros optikai zoommal és 4,8-szeres digitális zoommal bíró fényképezőt trendi fekete, piros, zöld, pink és narancssárga színekben dobták piacra.

www.fujifilm.hu

 

A hajnalig való táncolás igazi lábgyilkos. A fájdalom megelőzésére használj gél féltalpbetétet, amely alápárnázza a harántboltozatot és megakadályozza elfáradását. A gyártó szerint ezzel maximális kényelmet biztosít viselőjének. Erről pedig csak egy módon győződhetsz meg: egy szaftos buliban.

 

Ha a parti végül a csókkirály lakásán végződik, akkor sincs semmi pánik. Az Urban Aid segélycsomagjában 1 fogkefe (és fogkrém), 1 tanga, 3 kondom, fájdalomcsillapító, telefonkártya és egy előre gyártott búcsúcetli található. Nem csak rajtad múlik, mit írsz rá!

www.urbanaid.com

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top