Aktív nyár
Szponzorált tartalom

DIY: világítás kerti partira

A kerti lampionoknál nincs hangulatosabb nyári világítás. Akinek van egy kis kézügyessége és türelme, az házilag is gyárthat mutatós darabokat.

Kültéri izzósor másképp

Vegyél egy hagyományos kültéri izzósort, és üvegfestékkel fess rá mintákat. Ha nem szeretnél méhekkel bajlódni, akkor pöttyökkel vagy csíkokkal is dekorálhatod. A lényeg, hogy ne ess neki sima vízfestékkel vagy temperával.

diy, vilagitas, kerti partiBefőttlampion

Ha a befőzőszezon előtt tudsz nélkülözni néhány üveget, akkor madzag és gyertya segítségével csinálhatsz romantikus lampiont. Az üveg nyakára szorosan köss madzagot, majd erősíts rá egy másikat, amivel fel tudod rögzíteni a fára. Cifrázhatod a dolgot úgy is, hogy egy kevés virágszirmot dobsz az üvegekbe, feltöltöd őket vízzel, és úszógyertyát helyezel beléjük. 

vilagitas

A sólet doboza életre kel

Az elhasznált konzervdobozt sem kell kidobnod, fesd be lakkfestékkel, majd alkoholos filccel rajzolj rá mintát, és vékony fúróval fúrd ki a lyukakat. Ezek után csak egy-egy mécsest kell elhelyezned bennük, és indulhat a buli. Ha nemcsak szép, de hasznos tárgyat szeretnél, akkor a mécsesre csepegtess 1-2 csepp citronellaolajat, ami gondoskodik arról, hogy a szúnyogok ne rondítsanak bele az estébe. 

vilagitas, diy

Gyertyák a vödörben

Szükséged lesz egy bádogedényre, amit friss virágokkal bélelsz ki. Ebbe mehet egy bádogvödör, ami nem lyukas, és bele víz. Erre pedig rákerülhetnek a romantikus úszógyertyák. Figyelem, gyerekek mellé ezt a megoldást nem ajánljuk, mert biztos, hogy nem bírják ki anélkül, hogy elkezdjék kihalászni a mécseseket. 

diy, kert

Még több inspiráció galériánkban:

Megnézem
Összes kép (5)
Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top