Mézeskalács

Mazsolás-currys kuszkusz

Hozzávalók:

  • 1 csomag kuszkusz (500 g)
  • kb. 6-7 deci zöldség- vagy csirkealaplé, esetleg víz
  • 4 dkg vaj
  • 5 dkg mazsola
  • 2 kiskanál currypor

Elkészítés:

A kuszkuszt szórd bele egy öblös tálba, és öntsd fel annyi alaplével, amennyi bőségesen ellepi. Szórd bele a mazsolát, és lefedve hagyd néhány percet állni. Amint a kuszkusz magába itta a levet, dobd bele a vajat, és kevergesd át. Takard le ismét fedővel. Az étkezés megkezdése előtt 30-40 perccel érdemes az elkészítésébe belevágni, így tálalásig melegen tartható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top