Gyűjtsd össze az ajándékokat és nyerj!
Keresd az ajándékdobozokat az adventi rovatunk cikkeiben, gyűjts össze belőlük naponta hatot és nyerd meg a számos nyeremény egyikét! Látogass az oldalra minden nap, hisz mindig új eséllyel és nyereményekkel várunk!
Ma összegyűjtöttél:
Ajándék inaktív
Ajándék inaktív
Ajándék inaktív
Ajándék inaktív
Ajándék inaktív
Ajándék inaktív
Télapó Fasor
Főnyeremény
A játékban részt vevők között a játék végén kisorsolunk egy 50.000 Ft értékű Média Markt ajándékutalványt!
Heti nyeremények
A játék 4 hetes időtartama alatt minden csütörtökön kisorsoljuk a heti nyereményeket azok között, akik az elmúlt hét legalább egy napján összegyűjtötték a 6 db ajándékdobozt és helyesen válaszoltak a kérdésre.
Napi nyeremény
Azok között, akik naponta összegyűjtenek 6 db ajándékdobozt az NLCafé adventi cikkeiből, minden nap kisorsolunk egy szerencsést, aki NLCafé ajándékcsomagot nyer!
Eddigi nyerteseink
Hóesés - bal Hóesés - jobb
Fasor
Nyereményjáték részletei:
Keresd az adventi oldalon az ajándékdobozokat 2017. november 23-tól december 20-ig, gyűjts össze belőlük naponta 6-ot! Amint megtaláltad mindet, egy kérdést teszünk fel neked. Ha helyesen válaszolsz, indulhatsz az ajándékokért a napi, a heti és a fődíjas sorsoláson is.
Az NLCafé ADVENTI oldalán kell keresni az ajándékdobozokat a cikkekben: rákattintva tudod őket összegyűjteni.
Ha összegyűjtöttél hat ajándékdobozt, kapsz egy kérdést. Ha jól válaszolsz rá, máris bekerülsz a sorsolandók listájába. Minden nap csak egyszer lehet összegyűjteni a dobozokat, de ez már elég ahhoz, hogy bekerülj a sorsolásba.
Napi sorsolás: A sorsoláson azok vehetnek részt, akik előző nap 0–24 óráig összegyűjtötték a 6 ajándékdobozt a cikkekből és helyesen válaszoltak a feltett kérdésre.
Idén nincs külön sorsjegy, aki összegyűjtötte a 6 dobozt és helyesen válaszolt a kérdésre, automatikusan bekerül a sorsolandók "kalapjába"!
Szombaton és vasárnap nincs sorsolás, a hétvégi napok napi sorsolása mindig a rákövetkező hétfőn történik!
Heti sorsolás: Azok közül sorsoljuk a heti nyereményeket minden csütörtökön, akik az előző héten részt vettek a játékban, vagyis legalább egyszer összegyűjtötték a 6 ajándékdobozt a cikkekből és helyesen válaszoltak az aznapi feltett kérdésre.
A fődíj a játék végén, december 21-én, csütörtökön talál gazdára, az értékes főnyeremény sorsolásához újra minden játékos "a kalapba kerül". A fődíj egy értékes Media Markt ajándékutalvány (50 000 Ft).
Fasor