Ünnepi menü

Ezreket hatott meg a nő története élete legszebb karácsonyi ajándékáról

A nő a Twitteren osztotta meg 9 évvel ezelőtti, szívmelengető történetét.

Hayley Webster megható, több mint 10 ezer ember által lájkolt posztban írta le, mi volt élete legszebb karácsonyi ajándéka. Az akkor még csak 9 éves lány szülei külön éltek, ő és húga apjuknál laktak. 

Nem volt egy jó időszak. Már majdnem karácsony volt, ezért mindennap levelet írtam a húgomnak a Télapó nevében, és különböző kis ajándékokat rejtettem el a ház körül a számára. Gyönyörű szappanokat és tengeri kagylókat vásároltam neki a félretett zsebpénzemből, esténként pedig meséket találtam ki rólunk. Apám akkori barátnője, egy tanárnő, azt mondta nekem karácsony előtt: igazán mágikussá teszed a testvéred számára az ünnepet, szégyen, hogy veled senki sem tesz így. Nem értettem pontosan, ezt hogy gondolja.

Nem sokkal később Hayley egy borítékot talált, benne a We’re Walking In The Air című dal kottájával. Hogy ez mitől érdekes? A lány folyamatosan ennek a dallamát próbálta lejátszani, de sosem sikerült tökéletesen. 

Életemben először éreztem azt, hogy végre valaki észrevett, és lát engem. Ez az ajándék volt a legszebb és legkedvesebb, amit valaha kaptam. Minden egyes évben eszembe jut, mert ez a kis gesztus tanította meg nekem a karácsony valódi jelentését. Apám barátnője ezzel a gesztussal arra tanított, hogy nem hatalmas összegekkel mutatod meg a hozzád közel állóknak, hogy szereted őket. 

Számomra a karácsony mindig arról szól, hogy megadjuk az embereknek azt, amire szükségük van: figyelmet, kedvességet, szeretetet. Figyeljetek az emberekre, és mutassátok ki nekik, hogy fontosak számotokra. És ne csak karácsonykor.

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top