Dekor

Teremts karácsonyi hangulatot mutatós égősorokkal!

A meleg, barátságos otthon alapja a hangulatos világítás.

Az egy dolog, hogy mindegyik szobában van egy lámpa, amit ha felkapcsolunk, valamennyire látunk tőle, de mi van a a hangulatvilágítással? A kellemes miliő nagyon fontos része a meghitt világítás, ezért a részletekre is érdemes odafigyelni. Főleg karácsonykor, amikor úgyis csupa díszbe öltöztetjük a lakást vagy legalábbis a karácsonyfát. Szuper fényfüzérmegoldásokat mutatunk, ezeket nemcsak a falra, hanem szinte bárhova fel lehet aggatni a lakás bármely pontján.

Forrás: Urban Outfitters

Geometrikus formában is felakaszthatod a kedvenc égősorodat az ágyad fölé, tökéletes hangulatvilágítást szolgáltat.

Forrás: Terrain

Különleges, már-már művészi ez az aranyfényben pompázó, ágakon függő füzérsor, mi is szívesen elfogadnánk. 

Forrás: Terrain

Klasszikus megoldás, de nem a megszokott helyen. Az egy dolog, hogy a karácsonyfára is kerül az égőkből, de miért ne kerülhetne néhány faág az ablakra?

Forrás: Urban Outfitters

Az ágy fölé helyezett égősor önmagában is nagyon hangulatos, de ezzel a baldachinos kombinációval úgy érezhetjük magunkat, mint a romantikus mesebeli hercegnők.

Forrás: Urban Outfitters

Az égősorokból kirakott feliratok sosem mennek ki a divatból. 

Forrás: Terrain

Asztali dísznek is tökéletes megoldás egy finomabb, vékonyabb fényfüzér, amit valami egyszerű zöld növénnyel is kombinálhatunk. Nagyon elegáns hatású.

Forrás: Terrain

Természetesen a kertet vagy teraszt se felejtsük ki az ünnepi díszítésből. Ha kint van egy-két lampionunk, nyugodtan aggassunk azokra is díszeket, fényeket, hogy a borús, sötét napokon is valami melegség fogadjon minket.

Forrás: Terrain

Ha egy elegáns vázába vagy üvegbe helyezzük el az égősorokat, az is tökéletes megoldásnak bizonyul, szuperül néznek ki ezekben a mécsestartókban is.

Forrás: Terrain

Egy egyszerű koszorút is maximálisan feldob egy hasonlóan egyszerű fényfüzér. 

Forrás: Urban Outfitters

Egyre több cikkben jelenik meg a létra mint a lakásdizájn új és fontos eleme. Tarthatunk rajta törülközőt vagy kisebb növényeket, de ahogy a képen is jól látszik, szuperül körültekerhetjük fényfüzérekkel is.

Forrás: Urban Outfitters

Ugyanezt megtehetjük bármelyik tükrünkkel is, ami még világosabbá teszi az egész szobát.

Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top