Ünnepi menü

A kisfiúk apukájuk hazatérését kérték karácsonyra – és meg is kapták

Connor és Declan semmire nem vágytak jobban, mint hogy idegenben katonáskodó apukájuk hazatérhessen hozzájuk karácsonyra, és csodálatos módon teljesülhetett is az álmuk.

Valószínűleg senki nem kap már annyira jó karácsonyi ajándékot, mint amiben a hétéves Connor és a tizenegy éves Declan részesült. A kisfiúk az egyik plázás Télapó ölében ülve magyarázták: legnagyobb karácsonyi vágyuk, hogy külföldön katonáskodó apukájuk hazatérhessen hozzájuk.

Azt nem is sejtették, hogy édesanyjuk korábban már megbeszélte a Télapóval, hogy az üzletbe fog betoppanni a hazatérő férfi! A 36 éves Chris Gibson négy hónapot töltött távol a fiúktól, ezért hatalmas volt az öröm, mikor alig néhány másodperccel kívánságuk megfogalmazása után valóra is vált a fiúk vágya!

Az apuka azt mondja, ő is nagyon izgatott volt, míg várta, hogy előbukkanhasson a fiúk meglepetésére, és bár egyelőre nem tudja, mikor kell visszatérnie a szolgálatba, próbál minden percet kihasználni, amit családja mellett tölthet.

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top