Ünnepi menü

Előbbre hozták a karácsonyt, hogy a haldokló nagyapa is a családdal ünnepelhessen

Utolsó karácsonyát töltötte együtt a rákos nagyapa a családjával, előbb tartották meg miatta az ünnepet.

A viszonylag fiatal Anthony Smitht májusban negyedik stádiumú hasnyálmirigyrákkal diagnosztizálták, ami sajnos nem gyógyítható, gondoljunk csak Esterházy Péterre.

Forrás: NCJMEDIA

Az orvosok maximum 2-6 hónapot jósoltak a férfinak, aki a diagnózis után úgy döntött, nem szeretne kemoterápiás kezelést kapni. Családja nemrég határozott úgy, hogy hat héttel előbb tartják meg a karácsonyt, hogy még együtt megülhessék a férfival.

Forrás: NCJMEDIA

Smith eltökélte magát, hogy a valaha volt legjobb karácsonyt tartják meg idén, ezért feleségével kivett egy vidéki házat Yorkshire-ben, és ott töltötték az egész hétvégét a család többi 23 tagjával, a gyerekeivel, az unokáival és a testvéreivel. Smith nagyon jól érezte magát. 

Forrás: NCJMEDIA

„Fantasztikus volt. Mindenki azt mondta, ha abból az apropóból is, hogy beteg vagyok, ez volt a legjobb karácsonyuk. Az emberek nem találkoznak ilyen gyakran, és furcsa arra gondolni, hogy ha nem lennék beteg, akkor ez az egész meg sem történt volna.”

Forrás: NCJMEDIA

Az ünnep azért volt különösen fontos és megható a férfi számára, mert legkisebb unokájának, a hét hónapos Betsynek, ez volt az első karácsonya, nagyapja pedig mindenképp látni akarta, ahogy a kislány először éli át ezt az élményt.

Anthony Smith vágya valóra vált, és ha a lehető legszomorúbb ok miatt is, de az egész család együtt ülhette meg a karácsonyt. 

Forrás: NCJMEDIA

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top