Ünnepi menü

Megható! Hirdetésben keresett magának karácsonyra családot egy özvegy, idős férfi

A karácsony azok számára lehet a legelviselhetetlenebb, akik magányosak, és nincs kivel eltölteniük az ünnepeket. Egy nyugdíjas, özvegy ember számára a karácsony nem a szeretetről, hanem az egyedüllétről szól. Egy berlini idős férfi azonban úgy döntött, nem akar magányosan ünnepelni idén télen, és feladott egy hirdetést.

Egy berlini szupermarket hirdetőfalára tűzte ki a papírcetlijét, amelyen a következő állt: „Hol találhat egy magányos nyugdíjas és özvegy ember magának helyet egy kis társaságban karácsonyra?”

A karácsonyi, ideiglenes családra vonatkozó hirdetésre rátalált egy vásárló, Lisa is, aki azonnal megosztotta a cetli fényképét Facebookon. Több mint hatezren megosztották a posztját, és az özvegy idős férfi hirdetése jó helyekre jutott el. A vásárló elmondása szerint több százan fel is ajánlották a férfinek, hogy szívesen megosztják vele a karácsonyukat, a vásárló pedig megkereste a nyugdíjast, és közvetítette a kedves üzeneteket. 

Most már csak a férfin múlik, hogy válasszon: melyik megvendégelő családban szeretne a karácsonyi asztalnál ülni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top