Tuti Tippek

Kreatív ajándékötletek 5000 Ft alatt (X)

Az időben eszmélőknek és azoknak, akik a karácsonyi időszak végéig nem akarnak bevásárlóközpontok közelébe menni, összegyűjtöttük a szerintünk legjobb és leghasznosabb, 5000 Ft alatti ajándékötleteket, amikkel nem nagyon lehet mellélőni.

Vásárlás előtt otthonról nyitottunk online egy bankszámlát az MKB-nál, amin az első 5000 igénylőnek most 5000 Ft egyenleget azonnal jóvá is írnak, ha Androidos telefonjukra az MKB Pay alkalmazást is letöltik és virtualizálják a még fizikai valójában el sem készült bankkártyájukat (ó, de szép is a 21. század). Részletekért kattints ide.

A „talált pénzből” legalább egyet biztosan vásárolhatunk az alábbi ajándékok közül, ráadásul az imént telepített MKB Pay alkalmazással már a telefonunkkal is fizethetünk!

A fiatalság elixírje: hialuronsav

A hialuronsav összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt, hogy a bőr rugalmas és feszes maradjon. A ráncok kialakulásának az egyik fő oka, hogy ennek a természetes fehérje építőelemnek a mennyisége elkezd csökkenni a szervezetben amire a 180 Cosmetics készítménye gyors felszívódásával szinte azonnal hatásos választ tud adni. 

Vízálló bluetooth hangszóró a fürdőszobába vagy szabadtérre

Méretét meghazudtolóan nagyot szól ez a vízhatlan hangszóró, amit egyszerűen párosíthatunk telefonunkkal és tapadókorongjával akár a fürdőszobai csempére is rögzíthetünk.

Önkeverő bögre

A rozsdamentes acélból és műanyagból készült bögre egyetlen gombnyomásra képes felkavarni a beletöltött folyadékot. Álmos reggeleken életmentő lehet, ráadásul biztos lehetsz benne, hogy nem fogja kilötyögtetni a fehér velúr bútorhuzatra a kávét (és nincs keverésre használt kanál se, ami nyomot hagyhatna).

Asztali bögremelegítő

A fagyos téli hidegben jól jöhet egy ilyen USB-portról működtethető bögremelegítő, amire akár az előző pontban bemutatott önkeverő bögrét is rátehetjük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top