Tuti Tippek

Kinek szívében macska lakik, annak nem árt tudnia egyet s mást (X)

A GOURMET Macska nyílt levele a szerető gazdikhoz

Legdrágább Macskatartó!

A nagy ünnepi hangulatban rólad sem felejtkeztem el, és macskatársaim után téged látlak el a harmonikus macska-ember kapcsolat alapvető tudnivalóival.

Az első és legfontosabb tudnivaló, hogy egyetlen esélyed van a szívünkbe lopni magadat: megfelelő, kiegyensúlyozott és minden ízében felemelő táplálással. Nem lennék méltó a nevemhez, ha nem a GOURMET eledeleket ajánlanám figyelmedbe. Ezek közül is kiemelkedik legújabb kedvencem, a GOURMET Perle Gravy Delight.

Azonban nem minden a „mit”, épp ilyen fontos a „hogyan” is. A magamfajta GOURMET macskák nem akárhogyan fogyasztják az ételüket, főleg, ha egy szószban ennyire gazdag finomságról van szó. A következőkben ismertetem, mire érdemes odafigyelned, ha fontos számodra a béke macska-ember viszonylatban.

1.      Biztos alapok

A GOURMET Gravy Delight állaga egyszerűen lenyűgöző. Ínycsiklandozó szósz öleli körbe a finomra vágott falatokat. Épp ezért egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan tálalod. Kedvenc színem a fehér, mert így gyönyörűen kijönnek az eledel színei. Egy kicsit legyen mélyített a tál, hogy az alján összegyűljön a szósz, és kedvemre nyalogathassam. De semmiképp se legyen nagyon mély, hogy bele kelljen bújnom, és a végén még tündöklő bundám lássa kárát.

2.      Gondosan kiválasztott helyszín

Igen, bizonyos szempontból a gazdag szószban tálalt ínycsiklandó falatok látványa is kielégíti az esztétikai igényemet, de egyáltalán nem bánom, ha magamat is tudom nézni, miközben falatozom. A legjobb egy aranykeretes tükör, de ennél kevesebbel is beérem, ha minden este fenséges étkezésekkel ellensúlyozod a hiányt.

3.      Feltétel nélküli szeretet

Egy falat sem esik annyira jól, mint amit szeretettel adnak. Hiába a tökéletes tálalás, kit izgat az aranykeretes tükör, ha a GOURMET-vacsora csak egy odavetett étkeztetés. Legyen ez a mi kettőnk pillanata, adjuk meg a módját, hiszen csak ezzel tehetjük tényleg tökéletessé ezt a fontos pillanatot.

Folytatnám még, de ha jól hallom, nyílik a GOURMET-falatokat rejtő konyhaszekrény ajtaja, szaladok!

Fenséges pillanatokat kívánok,

a GOURMET Macska

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top