Tuti Tippek

Karácsonyi bosszú: jól kiszúrt az eladó az undok vevővel

A bosszú karácsonykor még édesebb.

Bár a karácsony a szeretet ünnepe, kétségtelen, hogy néhány emberből a legrosszabb énjét hozza ki az ünnep. Valahol a black friday környékén kezdenek megborulni az emberek (tisztelet a kivételnek), aztán egészen szentestéig rájuk sem lehet ismerni.

Képünk illusztráció.

Aki a kereskedelemben dolgozik, az pontosan tudja, miről beszélünk. Így Sarah Bélanger Demaneuf író és ételfotós is, aki éveken át egy dekorboltban dolgozott eladóként. Sarah most megosztott követőivel egy nem túl kedves karácsonyi sztorit arról, mennyire bunkók tudnak lenni az emberek – karácsony ide vagy oda.

Karácsony napja előtt az összes csillagdíszt leárazták, így nagyjából 40 centre jött ki egy darab. Egy Lexusszal érkező cicababa azonban így is sokallta az árukat, és fenyegetni kezdte az eladó Sarah-t, hogy ha nem adja el neki olcsóbban, biztosan nem fognak elfogyni, és másnap árulhatják fél áron. Sarah nem hagyta magát. Bosszúból megvette az összes díszt a boltban, sőt még a szomszédosban is, ahol tudta, hogy még olcsóbban juthatna hozzá a bunkó vásárló – csak hogy másnap reggel a nő képébe vághassa, hogy egyetlen dísz sem maradt a boltban. 

mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top