Ünnepi menü

Melegítsd fel magad forró mézeskalácskoktéllal!

Ez a rumos koktél még a leghidegebb végtagokat is felolvasztja.

A forró mézeskalácskoktél receptje

Hozzávalók

  • 4 ek. sótlan vaj
  • 2 ek. fekete melasz
  • 2 ek. barna cukor
  • csipet őrölt gyömbér
  • csipet őrölt fahéj
  • csipet őrölt szegfűszeg
  • csipet só
  • 10 cl barna rum
  • 5 cl víz

Elkészítés

  • Tedd egy tálba a vajat, a melaszt, a cukrot és a fűszereket.
  • Alaposan dolgozd össze.
  • Keverd hozzá a rumot és a forró vizet, majd tálald bögrében.

Forrás: foodfanatic

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top