Tuti Tippek

Így úszd meg a karácsonyi őrületet!

Cselezd ki az ünnepek előtti idegbajt! Íme 8 dolog, amivel felkészítheted az otthonodat és magadat a karácsonyi hajtásra.

Hogy a karácsonyi ünnepi készülődés, a meghitt pillanatok ne forduljanak át legrosszabb rémálmainkba, adunk pár tippet, melyek segítségével gördülékenyebbé teheted az előkészülést!

1. Fontos az első benyomás

Nem mindegy, hogy az érkező vendégseregnek milyen a benyomása a karácsonyi díszítésed illetően. Egy jól megválasztott ajtókopogtatóval könnyedén megnyerheted a legkritikusabb rokont is!

karacsony, keszulodes

2. Ne félj újítani!

Ha a műfenyők szerelmese vagy, és évek óta ugyanaz a fátok, akkor épp ideje beújítani! A siker garantált!

karacsony, keszulodes

3. Csekkold le az égősorokat!

A nagy hajrában ne felejtsd el megnézni, hogy milyen állapotban vannak az égősorok, hiszen ezek szolgáltatják a legnagyobb hangulatot.

 

4. Lepd meg magad!

Régóta vágytál egy apró változtatásra a nappaliban vagy a konyhában? Nem nagy dologról van szó, csak például egy ajtófélfa festéséről? Akkor fess, és szerezz magadnak egy kis örömöt!

5. Ne félj rendelni!

Nem szégyen, ha például a süteményeket vagy azok egy részét megrendeled. Időt spórolsz, és több figyelmed, energiád marad a többi teendőre!

6. Fő a kényelem

Hogy a család és a vendégek is jól érezzék magukat, gondoskodj a kényelmes ülőalkalmatosságokról. A kanapét ezúttal uralják a párnák!

7. Fókuszban a nappali

Mivel a család és a vendégsereg is a nappaliban fog összegyűlni, fontos, hogy kellő mozgásteret biztosíts mindenki számára.

8. Csak érezd jól magad!

Tartsd szem előtt: a karácsony nem a stressz, a szorongás és a pánik időszaka, hanem a kikapcsolódásé, a meghitt pillanatoké és a családé! Ne engedd, hogy a készülődés tönkretegye a pillanatot!

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top