Tuti Tippek

30 évvel ezelőtti, megható családi karácsonyi videót tett közzé egy férfi

Elképesztően helyes, 1988-as karácsonyi videót posztolt egy férfi.

A Connecticutban élő Steve Bassoli egy 30 évvel ezelőtti karácsonyi videót talált, amelyet meg is osztott az interneten. A videóban az akkor még kisfiú Steve az ajándékba kapott Nintendo látványától annyira meghatódik, hogy zokogásban tör ki. A gyerek annyira megörül az ajándéknak, hogy miután megöleli apját, a szobájába rohan, hogy kifizesse szüleinek az ajándékot, amit azok persze nem engednek. 

A videóban nemcsak a gyerek reakciója tüneményes, de az egész kisfilm hangulata nagyon szuper. A mintás tapéta a falon, a gyerekek kinézete, a Nintendo, mind-mind nosztalgikus hangulatba röpítenek minket is, ami így karácsony előtt szinte természetes.

Bassoli egy ideig hezitált, mielőtt feltöltötte volna a videót, mert zavarban volt amiatt, hogy a videóban elsírja magát. Idegeskedése teljesen felesleges volt, a férfi ugyanis számos kedves kommentet kapott az emberektől. Mi pedig szintén nagyon örülünk a videónak, szerintünk nagyon helyes!

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top