Kezdők karácsonya

A legmenőbb tetoválások karácsonyra

A tetoválás nem tréfadolog, hiszen egy életre szól az ábra, amit kiválasztunk. Sokan sokféle dolgot tetováltatnak magukra, mégis viccesnek tűnhet, ha valaki, felnőttként is ragaszkodik a karácsonyi tematikához. Ha te is Mikulás- és karácsonyrajongó vagy, akkor húzz bele, még van egy kis időd megcsináltatni.

Egy kis túlzással a tetoválás az utóbbi időben annyira menő lett, hogy lassan az érezheti magát fura csodabogárnak, akinek nincs semmi életreszóló a bőrén. Ahhoz persze, hogy környezetünk jobban elfogadja a szaporodó mintáinkat, nem árt a jól meggondolt témaválasztás sem.

A tetoválás művészete

Léteznek persze egészen művészi tetoválások, amelyeket konkrétan Picasso munkássága ihletett, de a kevésbé feltűnő tetoválások kedvelői is válogathatnak a kisebbnél kisebb minták között. A karácsony közeledtével lehet, hogy a tetováló szalonok látogatói között egyre növekszik az olyan vendégek száma, akik a közelgő ünnepek tiszteletére választanak motívumokat.

Vicces összeállításunk humoros oldala nem is ilyenkor, hanem inkább a júliusi strandon nyer majd értelmet:

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top