Tuti Tippek

68 éve küldözgeti egymásnak ugyanazt a karácsonyi képeslapot a család

Majdnem 70 éve utazik oda és vissza az üdvözlőlap Anglia és Wales között .

Először 1949-ben küldte Phyllys Cashin sógorának és feleségének a karácsonyi üdvözlőlapot ezzel az üzenettel: „Ez a kedvenc képeslapunk, szóval következő karácsonykor visszaküldhetitek nekünk.”

Cashinék sógora nem volt rest, és egy év múlva a leírtak szerint visszaküldte a képeslapot. Ebből a mai napig tartó családi hagyomány lett, és el nem felejtenék elküldeni egymásnak az üdvözlőkártyát a családtagok egyik karácsonykor sem. 

Karácsonyi képeslap

Bár Cashin és a többiek, akiktől indult az akció, már mind meghaltak, a 67 éves Elspeth Parry, Phyllys lánya gondosan ügyel arra, hogy családja életben tartsa a helyes hagyományt. Minden évben új üzenet írnak a kártyára, hogy valami új izgalom is legyen benne. 

„Eltökélt szándékunk, hogy megtartjuk a családi hagyományokat. Szeretem olvasgatni a különböző üzeneteket a kártyán. Az évek során extra tartalmat adtunk hozzá, amik csodálatos betekintést nyújtanak a család dolgaiba és az elmúlt évek eseményeibe. Megállapítottuk, hogy a kártya több mint 1000 kilométert utazott az elmúlt évtizedekben. Ez a küldözgetés a legkedvesebb tradíciónk.”

A karácsonyi üdvözlőlapot itt nézheted meg: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top