Tuti Tippek

Eddig rosszul tetted fel a karácsonyi égőket

Annyi mindent csinálunk rosszul, és sajnos a karácsonyi fények felrakása sem kivétel...

Kézenfekvőnek tűnik azt gondolni, hogy a karácsonyi fényeket egyszerűen úgy rakjuk fel, ahogy akarjuk, de azért ennek is megvan a „rendes” módja. És te nem úgy csináltad – egészen eddig.

Mert fogadjunk, hogy te is szépen elkezdted körbetekerni a fát, vízszintesen vezetve az égősor, holott ez már rég rossz, ugyanis a fényeknek vertikálisan kellene lógniuk. Legalábbis ezt állítja Francesco Bilotto, aki nemcsak olasz, hanem dizájner is, szóval mi teljes mértékben hiszünk neki.

Szerinte a függőleges díszítés azért jobb, mert így nem vesznek el a fénypontok az ágak között, és sokkal gazdagabb fényárban fürdőzhet majd a karácsonyfánk. A mester szerint az égőt a fa csúcsától lefelé haladva kell felapplikálni, és Bilotto azt is hozzátette, hogy módszere a karácsonyfa leszerelésénél is áldásos lehet, ugyanis sokkal könnyebben, jelentősen kevesebb tűlevél-hullajtással el lehet majd távolítani az égőket.

TheSun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top