nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Tuti Tippek
Pasit kért karácsonyra a 73 éves nő

Pasit kért karácsonyra a 73 éves nő

A 73 éves nagymama azt mondja, olyan romantikus happy endre vágyik, mint amit kedvenc Hallmark filmjeiben szokott látni.
NLCafé
f Ajánlom

Petra Sutherland idén tényleg nem ajándékhalmokat akar a fa alá, csupán egyetlen dologra vágyik: szerelemre. Az önmagát a romantikus Hallmark filmek megszállottjának valló 73 éves nagymama minden estéjét a képernyőre tapadva tölti, de most már úgy érzi, neki is kijárna az a szirupos happy end.

Az asszony a Nextdoor.com nevű, a környéken élőket összegyűjtő közösségi oldalon regisztrált ezzal a felhívással: „Pasit szeretnék karácsonyra! Kérlek, írjatok! Köszönöm!”. Sutherland egyébként már háromszor is volt házas – a legutóbbi 2005-ben, 29 év után ért véget.

A nagymama egyébként korát meghazudtolóan fiatalos, ráadásul a mai napig főállásban dolgozik. Lehet, hogy ez az oka, amiért felhívására rengeteg meglepően fiatal jelentkező is válaszolt, Sutherland azt mondja, még 25 éves is volt köztük – persze vele nem akar randizni! Az asszony egyébként arra panaszkodott, hogy korosztályának borzasztóan nehéz az ismerkedés, nincsenek olyan terek, ahol az idősebb emberek találkozhatnának és románcokba bonyolódhatnának. Mi mindenesetre nagyon drukkolunk neki, hogy ne legyen magányos a karácsony!

People

Megosztás Facebookon