nlc.hu
Tuti Tippek

Karácsonyi dekoráció házilag

Csináld magad: csodaszép karácsonyi dekoráció

Olcsón, gyorsan és egyszerűen készíthetsz rendkívül mutatós karácsonyi dekorációt. Nem kell más hozzá, mint egy szép befőttesüveg, egy darab csipke, egy kisebb gyertya, néhány toboz, madzag és némi türelem.

Készíts magad különleges gyertyatartót. A karácsonyi dekoráció gyönyörű és egyedi dísze lehet az ünnepi asztalnak. Lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan készül.

Így készül a karácsonyi dekoráció

Első lépésként a 375 milliliteres befőttes üveget alaposan mosogasd el, töröld szárazra. A kb. 4 centiméter széles csipkéből vágj akkora darabot, amely épp körbeéri az üveg száját, befőttesgumival rögzítsd.

Csináld magad: csodaszép karácsonyi dekoráció

A madzaggal tekerd körbe az üveg száját úgy, hogy a madzag teljesen lefedje és a masni megkötése után még lógjon le belőle egy darab. A masni alá ragassz két tobozt.

Csináld magad: csodaszép karácsonyi dekoráció

Partyshopokban vásárolhatsz spray-be töltött műhavat, amelyből óvatosan fújj a tobozok nyílásaiba. Az üveg alsó harmadát töltsd meg tengeri sóval, és csipesz segítségével állítsd a közepébe a gyertyát. És máris elkészültél a gyönyörű karácsonyi dekorációval.

Csináld magad: csodaszép karácsonyi dekoráció

További karácsonyi dekoráció az NLCafén

Fotó: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top