Tuti Tippek

Készülj trendi csillámos hajjal a karácsonyi partira!

Ezzel a megoldással te leszel a legfeltűnőbb a karácsonyi buliban.

Ki mondta, hogy a csillám csak a póniknak és a gyerekeknek való? Nyilván a mindennapokban csínyján kell bánnunk vele, de a karácsony és a szilveszter pont kapóra jön, ha tündökölni szeretnénk. Hajtrendek jönnek és mennek, az elmúlt években leginkább az ombre és a balayage hódított, de most még merészebb ötlet került terítékre.

A csillogó és ragyogó hajnak eddig inkább a természetes formáját választottuk, de most szó szerint értjük. Ugyanis megérkezett a csillámos hajtrend, amit glittergéllel könnyedén kipróbálhatunk mi is. Állítólag az Asteria Salonban dolgozó Danielle Wade fejlesztette ki a forradalmian új technikát, amit ha nem is a szürke hétköznapokra, de egy nagyobb eseményre vagy bulira ajánlanak felkenni. 

A festék nem tartós, így mire munkába kell menned, talán már ki is kopik, viszont ezzel a pazar és egyedi kinézettel egyértelműen te leszel az éjszaka királynője. Vagy a csillámpónija…

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top